SPORU DAHA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ile bir araya gelerek, Bilecik'te sporu daha ileriye taşımak için görüş alışverişinde bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Mart 2022 Cumartesi 13:21
171 Okunma
SPORU DAHA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ile bir araya gelerek, Bilecik'te sporu daha ileriye taşımak için görüş alışverişinde bulundu.


AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, ASKF Başkanı Nusret Tosun ve yönetim kurulu üyelerini il parti binasında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette Bilecik'te sporu daha ileriye taşımak için görüş alışverişlerinde bulunuldu.

İl Başkanı Yıldırım, ziyaret sırasında yapmış olduğu konuşmada, “Başarının sürdürülebilir olması için, dün olduğu gibi bugün de amatör sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
ASFK Başkanı Tosun ise memnuniyetlerini ifade ederek, İl Başkanı Yıldırım'a amatör spora vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle