SİYASİLER KAMU-SEN'İ ZİYARET ETTİ

SİYASİ PARTİLER KAMU-SEN'İ ZİYARET ETTİ

22 Mart 2014 Cumartesi 11:17
1287 Okunma
SİYASİLER KAMU-SEN'İ ZİYARET ETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bilecik Belediye Başkan adayı Selim Yağcı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan adayı Sungur Turan, Bilecik Kamu-Sen İl Temsilcisi Ömer Yel ve üyelerini ziyaret etmek için, Kamu-Sen İl binasını ziyaret ettiler.  

  İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’yi kabul eden Kamu-Sen İl başkanı yaptığı konuşmada, Kamu-Sen’i her türlü siyasi parti görüşüne sahip insanların oluşturduğu bir sendika olduğunu belirtti. Yel, “Kamu-Sen hiçbir zaman üyeliğinin hür ifadesine hipotek koymamıştır. Bu seçimde de her partiye oy verecek üyemiz vardır” dedi.

  Yel, Konuşmalarının ardından sözü CHP Belediye Başkan adayı Sungur Turan’a bıraktı. Belediye Başkan adayı Sungur Turan, bir şehrin yaşanabilir hale gelmesi için, Bilecik’te yapılacak olan projeleri hakkında bilgi verdi.

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy ise,  adaylığı ilk açıklanan aday olarak Bilecik’i tek tek gezdiğini herkesle dertleşip dolaşan bir aday olduğunu ifade etti.  Şensoy, bu süreçte 14 bin eve de ulaşmış biriyim. Ben bu gezilerde bunu gördüm. Bilecik’te değişiklikler kendini gösteriyor. Gerçekleşecek olan 30 Mart yerel seçimlerinde oylarınızı bekliyoruz” dedi.

  Son olarak Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’e yapmış olduğu hizmetlerden ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi. Yağcı, “ Bilecik’te 10 senedir Başkanlık yapıyor ve halka hizmet yapıyorum. Bu dönemde nasip olur Başkan olursam 30 yeni proje ile Bilecik’i vizyon şehir haline getireceğiz” dedi.

  Son olarak Ömer Yel, tüm partilerin yanında olduklarını ve seçimlerde başarılar diledi. Teşriflerinden dolayıda teşekkürlerini iletti.

 

Son Güncelleme: 22.03.2014 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle