12 DEV ADAM ARENAYA NA

Bilecik Belediye Basketbol takımı yeni yapılan Kapalı Spor Salonunu gezdi.

22 Mart 2014 Cumartesi 11:15
2021 Okunma
12 DEV ADAM ARENAYA NA

Bilecik Belediye Basketbol takımı yeni yapılan Kapalı Spor Salonunu gezdi.

Bugün Bilecik Belediyespor Basketbol takımı,yöneticİler ile birlikte Karasu Spor Kompleksinde yapımı tamamlanan yeni Kapalı Spor Salonu'nu gezdi. Sporcuların büyük bir hayranlık içinde gezdikleri Kapalı Spor Salonunu yaklaşık 1 ay sonra faaliyete geçeceği öğrenildi. Takım Antrenörü Yeşer Karabulut ve İdare Menajeri Dilavet Tetik gözetiminde salonu gezen oyuncular,toplam 2 bin 500 seyirci kapasiteli olan Spor Salonu büyük salon olmak üzere, antrenman alanları, hakem ve sporcu soyunma odaları, dinlenme alanları, squash alanı, güreş ve diğer sportif faaliyetlerin yapılacağı alanları gezerek, bilgi aldı.

Karabulut, yaptığı açıklamada bugün Trakya Meriç Üniversitesi ekibini Bilecik'te ağırlayacaklarını belirterek, salon hakkında görüşlerini belirtti. Karabulut, ''Karşılaşma öncesi Bilecik Belediyesi tarafından yaptırılan Spor Salonu'muzu arkadaşlarımızla birlikte gezmek için buradayız. Ne zamandır inşaatı devam eden ve Bilecik'e kazandırılan bu spor salonunda maç oynamanın şimdiden heyecanını yaşıyoruz ve bunu gözümüzde canlandırıyoruz. İlerleyen zamanlarda burada güzel karşılaşmalar gerçekleştireceğiz. Değerli basın mensupları ile burayı gezdik ve bu salon bizlere ve arkadaşlarımıza moral verdi. Bu güzel eserin Bilecik'e kazandırılması noktasında Belediye Başkanımız Selim Yağcı'nın gerçekten çok emeği var. Burası Hızlı Tren ve Otogara çok yakın bir mesafede ve burada ulusal karşılaşmalar rahatlıkla yapılabilecek. Ben emeği geçen başta Belediye Başkanımız Selim Yağcı olmak üzere işçisinden tüm personeline teşekkür ediyorum" dedi.

Takım oyuncuları adına görüşlerini bildiren Kaptan Ökkeş Yıldız ise salonun gerçekten güzel ve herşeyiyle donanımlı olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kapalı Spor Salonunun gezdikten sonra Basketbol takımı daha sonra basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. 

 

Son Güncelleme: 22.03.2014 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle