BİZCE HELVA OLMALIYDI

BİZCE HELVA OLMALIYDI?

22 Mart 2014 Cumartesi 13:22
1618 Okunma
BİZCE HELVA OLMALIYDI

Bilindiği üzere yerel seçimlere 1 hafta kaldı. Bütün Belediye Başkan adayları ellerinden gelen gayreti gösterek seçim hazırlıklarını sürdüyorlar. Belki uykusuz kalıyorlar sabahlara kadar çalışıyorlar fakat hangisinin ipi göğüsleyeceği kesinlikle bilinmiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bugün parti üyelerine arka arkaya 2-3 tane mesaj attı. Mesajda yazan şuydu :

"(ÇOK ÖNEMLİ) Değerli Partilimiz Haydi!  Artık zamanı geldi! 22.03.2014 cumartesi günü miting havasında yapacağımız birlik yürüyüşümüzde coşkuyla gururla ve onurla bizimle tek yürek olmaya varmısınız? Adayımız Dr. Sungur Turan ile hep beraber çözümün bir parçası olalım. Katılımlarınızı bekliyoruz. Otogar seçim bürosu önünden saat 12:00'da hareket edilecektir. Pilav ikramımız olacaktır."

Bu mesajı okuyan partililer eline bayrağını alarak parti binasının önüne geldi.

Ama dikkatlerden kaçmayan bir konu vardı. Yılların Cumhuriyet Halk Partisi seçime 1 hafta kala büyük bir miting düzenliyor yalnız bu yürüyüşte 150-200 arası katılımcı oluyor.

BİZCE HELVA OLMALIYDI

Bu kadar az bir katılımcı olmasının sebepleri arasında insanın aklına iki soru geliyor. Acaba partiye ilgimi azaldı yoksa miting sonrası verilecek olan pilav mı insanların gelmesine engel oldu. Pilav değilde acaba helva ikram edilse bu sayı 400'e çıkarmıydı. Neyse artık Helvayıda seçimlerden sonra yeriz.

Son Güncelleme: 22.03.2014 13:22
Anahtar Kelimeler:
Fısıltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle