MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

22 Mart 2014 Cumartesi 15:48
2147 Okunma
MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Seçime 1 hafta kala çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), seçim bürosu önünde partililerle toplantı. 

MHP Milletvekili Bahattin Şeker partililere seslenerek, İktidar partiyi eleştirdi. Bu memlekette her zaman yolsuzluk olduğunu belirten Şeker, "Ecevit'de de oldu, İnönü'de de oldu, Özal'da da oldu ama hakim savcı değişmedi. Bu milletin polisi değişmedi. Hırsızlık olmadı. Laf çok icraat yok. Bunları tüm Türkiye görüyor. Hepimiz partili partisiz demokrosiye inanıyorsak 30 mart'ta bunun hesabını soracağız arkadaşlar" dedi.

Milletvekili Bahattin Şeker'in konuşmasından sonra şehir turu atan MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy ve partililer gövde gösterisi yaptılar. En az 1500 kişinin olduğu yürüyüşte esnafları ve vatandaşları selamlayan Şensoy, yaklaşık 1 saat süren şehir gezisinin ardından seçim bürosu önünde yürüyüşü sona erdirdi.

 

Son Güncelleme: 22.03.2014 15:48
Anahtar Kelimeler:
MHP SEÇİM YÜRÜYÜŞÜ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle