SERKAN IŞIK BAŞVURUSUNU YAPTI, "BU ŞEHRİN ÇOCUĞUYUM"

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkan aday adayları başvuruları tamamladı.Bu kapsamda, kentin sevilen, sayılan ve tanınmış isimlerinden, iş insanı Serkan Işık, AK Parti’den Bilecik Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
22 Kasım 2023 Çarşamba 17:40
157 Okunma
SERKAN IŞIK BAŞVURUSUNU YAPTI, "BU ŞEHRİN ÇOCUĞUYUM"

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkan aday adayları başvuruları tamamladı.Bu kapsamda, kentin sevilen, sayılan ve tanınmış isimlerinden, iş insanı Serkan Işık, AK Parti’den Bilecik Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Partisinin çeşitli kademelerinde görev almış Serkan Işık'ın, AK Parti İl Başkanlığına gelerek Bilecik Belediye Başkan adaylığı için müracaatını yaptı. Başvuru evraklarını İl Başkanı Serkan Yıldırım'a teslim eden Işık, burada yaptığı açıklamasında, "Sizlerden biri olarak, doğup büyüdüğüm, kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik'e 2024 Yerel Yönetimler ve Mahalli idareler seçimlerinde şehrime belediye başkanı olarak hizmet etmek için çıktığım bu yolda, Allah'ın izni, Genel merkezimizin oluru ve siz değerli hemşerilerimin dua ve destekleriyle başaracağımıza inanıyorum" dedi.

"BİLECİK'İ MARKA ŞEHİR YAPMA YETKİSİNİ SİZ DEĞERLİ HEMŞERİLERİMDEN CANI GÖNÜLDEN TALEP ETMEKTEYİM"

Şehrin çocuğu olduğunu, Bilecik'i tanıdığını ve şehrin sorunlarını iyi bildiğini aktaran Serkan Işık, "Hayata geçireceğimiz projelerle şehrimizi çok farklı noktaya taşıyacağız. Kadim şehrimiz Bilecik'imizi, gerçekten Bilecik'te yetişmiş, kendini memleketine adamış kardeşinizle beraber, bir marka şehir yapma yetkisini siz değerli hemşerilerimden canı gönülden talep etmekteyim" dedi.

"AŞKLA HİZMET EDECEĞİMİ BELİRTMEK İSTERİM"

Işık konuşmasının devamında, "31 Mart 2024 Tarihine kadar hep birlikte canla başla çalışarak , partimizin şehrimizde en yüksek oyu alması ve tekrar AK kadroların şehrimizi yönetmesi için tüm gayretlerimizi göstereceğiz. Partimizin bizlere tevdi edeceği her türlü göreve her zaman adanmışlık ve aşkla hizmet edeceğimi belirtmek isterim.31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler ve mahalli idareler seçimlerinde Bilecik'imizde hizmet bayrağını daha yükseklere taşımak ve AK Belediyeciliğin tecrübesini saygı değer hemşerilerimin hizmetine sunmak gayesi ile Belediye Başkan aday adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım. Kıymetli hemşerilerimiz inşallah bu başvurumuzun hem ülkemize hem de bizlere hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerine yer verdi.

"BU ŞEHRİN ÇOCUĞUYUM"

Işık son olarak, "Bu şehrin çocuğuyum, bu şehri tanıyor, biliyorum. Allah nasip eder, belediye başkanı olursam şehrimizin sorunları üzerine hep birlikte çalışacağız. Hayata geçireceğimiz projelerle şehrimizi çok farklı noktaya taşıyacağız. Partimiz de uygun görürse, hizmet yolunda, her daim gücümüze güç katacak dileklerinize, görüşlerinize ve önerilerinize dualarınızla talip olduğumu şimdiden bildiriyorum. Kadim şehrimiz Bilecik'imizi, gerçekten Bilecik'te yetişmiş, kendini memleketine adamış kardeşinizle beraber, bir marka şehir yapma yetkisini siz değerli hemşerilerimden canı gönülden talep etmekteyim. Aday adaylığı sürecinde yakından ve uzaktan desteklerini ileten tüm dostlarıma ve hemşerilerimize şükranlarımı sunarım. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle