MUHARREM İNCE VE MUSTAFA BALBAY SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINA KATILACAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Teşkilatı 1 Kasım erken seçimleri öncesi seçim çalışmalarına hız vererek Muharrem İnce ve Mustafa Balbay’ı Bilecik'e seçim büroları açılışına getiriyor.

06 Ekim 2015 Salı 08:56
1215 Okunma
MUHARREM İNCE VE MUSTAFA BALBAY SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINA KATILACAK

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Teşkilatı 1 Kasım erken seçimleri öncesi seçim çalışmalarına hız vererek Muharrem İnce ve Mustafa Balbay’ı Bilecik'e seçim büroları açılışına getiriyor.  

 

 

  CHP Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 10 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’de açacağı seçim bürosunun açılışı Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 13 Ekim Salı günü saat 15.00’de Bilecik merkez Teyfikbey caddesi üzerinde açılacak seçim bürosu açılışına ise, CHP İzmir Milletvekili, Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay’ı getirecek. Konu hakkında açıklama yapan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün,  1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimlerde Bilecik'te oylarını daha da artırarak 2-0 yapmayı hedeflediğini söyledi.  CHP’nin seçim kampanyasında vites yükselttiğini vurgu yapan Tüzün, sözlerine şöyle devam etti.

 

 

  “CHP’nin önde gelen isimlerinden Muharrem İnce Bozüyük'e, Mustafa Balbay Bilecik'e gelerek seçmenlerle buluşacak. 7 Haziran seçimlerinde Bilecik'te oylarını artırarak hedef büyüttük. Seçimlerin 1 Kasım’da yapılmasının kesinleşmesinin ardından dur durak bilmeden ilçeleri ve köyleri dolaştık ve dolaşmaya devam edeceğiz. Halkımız aradan üç ay gibi kısa bir süre geçmesine karşın neden yeniden seçime gidildiğinin farkında. Ne oyunlar çevrildiğini halkımız çok iyi görüyor. Partiler seçim beyannamelerini açıkladı.

 

 

 7 Haziran’da bize “kaynak nerede” diye soran iktidar şimdi bizden kopya çekip vaatte bulunuyor. İşte CHP farkı bu. Biz bu seçimde yine vaatlerimizi çok iyi anlatacağız. 7 Haziran öncesi olduğu gibi yine kimseyi hedef almayacağız. Herkesi, her kesimi kucaklayacağız. Çünkü biz kavga etmeye değil, ülkeyi yönetmeye talibiz. Hiç kimse düşmanımız, hasmımız değil. Seçime kadar iktidardakiler her türlü oyuna başvurabilir. Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz.”

 

 

  BOZÜYÜK'E VERİLEN ÖNEM

 

  1 Kasım seçimlerinde 2’inci sıradan Hüseyin Elmas'ı göstererek Bozüyük'e verdiği önemi vurgulayan Tüzün, “CHP’nin Bozüyük’teki açılışına Yalova Milletvekili Muharrem İnce de katılacak. Cumhuriyet Meydanı’nda hazırlanan seçim bürosunun açılışı 10 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’de yapılacak. Bilecik'te, ilçelerimizde ve köylerimizde yine çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. İkinci sıra adayımız Hüseyin Elmas, CHP örgütümüz, CHP gönüllülerimiz ile birlikte yine Bilecik’i adım adım dolaşacağız.”

Son Güncelleme: 06.10.2015 08:56
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHPSeçim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle