MİLLİ İTTİFAKTAN MİLLİ İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ

Milli İttifak çatısı altında bulunan partilerden birisi olan Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları tarafından Milli İktidar Yürüyüşü düzenledi.

05 Haziran 2015 Cuma 15:37
1750 Okunma
MİLLİ İTTİFAKTAN MİLLİ İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ

 Milli İttifak çatısı altında bulunan partilerden birisi olan Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları tarafından Milli İktidar Yürüyüşü düzenledi.

 

 

 İl Başkanlığı önünde toplanan Milli İttifak üyesi her iki parti temsilciler Milletvekili adaylarının arkasından ellerinde Saadet Partisi bayraklarıyla ile “Milli İttifak, Milli İktidar”, “İnançlı Kadrolar Omuz Omuza” sloganları atarak yürüyüş düzenlediler. Milletvekili adayları Ebubekir Demirkan ve Hasan Uslu halkı selamlayarak, esnafa da hayırlı işler dilediler.

 

 

 

 Milli İktidar Yürüyüşü sonunda partililere seslenen Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Meral,  niyetlerinin halis olduğunu ve Allah’ın rızasını  kazanmak  için günlerdir haftalardır aylardır çalışma yaptıklarını belirtti. Meral, “ Şu sağanak yağmurları gibi rahmetini yağdır yarabbi.

 

 

 Biz dünyalık menfaat istemiyoruz. Senin rızanı kazanmak için çalışıyoruz. Sen bize fırsat ver yarabbi. İnşallah bu bereketli yağmurlar yüzü suyu hürmetine insanlarımızın gönlüne ilham verecek, bereket verecek 8 Haziran’da milli ittifak mecliste olacak ve iktidara gelecek Allah’ın izniyle” dedi.

 

 

 

“ALLAH’IN İZNİYLE GÖRECEKSİNİZ MİLLİ İTTİFAK 8 HAZİRAN’DA MECLİSTE OLACAK”

            

Milli İttifak 1’inci sıra Milletvekili adayı Ebubekir Demirkan ise, bugün yapmış oldukları yürüyüş ile kendilerine geldiklerini belirterek sözlerine şöyle son verdi.

“Bizler ne dedik, kendine gel dedik. Allah’a çok şükür bugün Bilecik kendine gelmiş. Pazar akşamı  halkın sandıkları doldurarak milli ittifakı, saadeti iktidara getirecek. Hepimiz buna inanıyoruz. Bizler bu davaya inandık ve bu yola çıktık.

 

 

 Allah’ın izniyle göreceksiniz Milli İttifak 8 Haziran’da mecliste olacak. Bende şuna kalben inanıyorum ki, Bileciklilerden aldığım hemşerilerimden aldığım duygu düşünce ve bütün hislerimle inanarak ve hakikaten söylüyorum, Bilecik bu sefer saadet diyecek. Önümüzde 24 saat gibi bir süre kaldı.

 

 

 Bu süreyi son nefesimize kadar uyumadan, yemeden gerekirse çalışacağız. Ulaşabildiğimiz bütün noktalara her kardeşimizi arayacağız. Bu sefer ittifak saadet temelini sağlayacağız. Çünkü Türkiye’nin buna gerçekten ihtiyacı var.

 

 

 8 Haziran da sadet inşallah Bilecik’ten Milletvekili çıkaracak. Bu kardeşiniz de sizlerin emrine amade olacak. Buna emin olun” dedi.

Konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğrafları ardından yürüyüş sona erdi.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 05.06.2015 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle