MHP SEÇİME HAZIR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Teşkilatının düzenlediği “Bizimle Yürü Bilecik” yürüyüşü büyük bir katılım ile yağmur altında gerçekleştirildi.

05 Haziran 2015 Cuma 14:11
2563 Okunma
MHP SEÇİME HAZIR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Teşkilatının düzenlediği “Bizimle Yürü Bilecik” yürüyüşü büyük bir katılım ile yağmur altında gerçekleştirildi.

 

 

 

 Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunda toplanan kalabalık grup, bir elinde MHP diğer ellerinde Türk Bayrağı ile “Vatan Sana Canım Feda” sloganları atarak Bilecik’i inlettiler. Önde Milletvekili adayları Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy eşleri ile birlikte halkı selamlarken esnafa “Hayırlı işler” dileklerinde bulundular. Grup, Cumhuriyet Caddesi, Ali Rıza Özkay Caddesi ve Teyfikbey Caddesi kullanarak Atatürk Bulvarı üzerine çıktı.

 

 

 Otogar kavşağından tekrar Teyfikbey Caddesine giren grup sık sık,” Devletin Başına Devlet Gelecek”, “Vatan Sana Canım Feda”, “Ne Mutlu Türküm Diyene” sloganları atarak Bilecik’i inlettiler. Kalabalık grup son olarak Cumhuriyet Caddesi üzerinde bitiş noktasına geldiğinde seçim otobüsü üzerinden partililere seslenen İl Başkanı Ahmet Gürses, tüm teşkilatı adına yağmur altında ıslanan tüm partililere teşekkür etti.

 

 

 

“ISLANDINIZ HAKKINIZI HELAL EDİN”

 

MHP Bilecik 1’inci sıra adayı Bahattin Şeker, çok güzel bir yürüyüş gerçekleştirdiklerinin belirterek, “Bilecik'te 3 aydır sizlerle beraber çalışıyoruz, mücadele ediyoruz. 1 günümüz kaldı. Yarın Pazaryeri ve Bozüyük' te finali yapacağız. Sizlerden ricam sandıklara sahip çıkmanız. O masum kediler değil o iki ayaklı kedilere dikkat edelim. Sizlerden ricam hepimizin namusu olan bu sandıklara komşumuz akrabamız kim olursa olsun o gün ne işleri olursa olsun sandık başına gidip oylarını versinler.

 

 

 Bu seçim Türkiye'nin geleceği için önemli bir seçim. Islandınız hakkınızı helal edin. Hepinizden Allah razı olsun. İnşallah pazar akşamı da böyle hep beraber hem Bilecik'te hem Türkiye'de hep beraber sevineceğiz inşallah. Onların iki ayaklı kedileri varsa işte bizimde Bozkurtlarımız var, Asenalarımız var. Pazar günü akşamı burada bu meydanda hepimiz inşallah olacağız” dedi.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 05.06.2015 14:11
Anahtar Kelimeler:
YağmurYürüyüşMHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle