MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞI AÇIKLADI

Pazar günü yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı seçimlere Mustafa Aydemir adaylığını açıkladı.

14 Ocak 2015 Çarşamba 05:45
1005 Okunma
MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞI AÇIKLADI

 Pazar günü yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı seçimlere Mustafa Aydemir adaylığını açıkladı. 

  Konu hakkında Aydemir yaptığı açıklamada, 18 Ocak 2015 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu belirterek, “Bilecik'imiz ve ülkemizin bu sancılı günlerinde MHP’ye ve ülkücülere ihtiyaç olduğu aşikardır. Bu sebeple inançlı, kararlı ve kendinden emin kadroların görev başında olmaları gerekmektedir. Bizler de ihtiyaç hasıl olan bu dönemde hareketin bayrağını yükseğe daha yükseğe çıkarmak için bu göreve talip olduk.

 

 

 

  Değerli hemşerilerim bu çileli ve onurlu göreve çalışma arkadaşlarım ile talibim. Yıllardır içinde olduğum bu kutlu yolda bana güvenen bana inanan milliyetçi davaya gönül vermiş partililerimin önüne Merkez İlçe başkanı adayı olarak çıkıyorum. Çıktığımız bu yolda Mevlam utandırmasın. Kıymetli dava arkadaşlarım bu onurlu harekette ilçe yöneticiliği, il yöneticiliği ve son olarak da il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Duruşumda ne bir oynama ne de sapma olmuştur. Bizler sözde değil özde ülkücüyüz. Kimsenin adamı değil. Teşkilatın ve hareketin adamıyız. Gizli pazarlıklar içinde değiliz. Menfaat hesapları yapmıyoruz. Partimizi Bilecik’te getirdiğimiz ana muhalefet seviyesinden iktidara taşıma hesapları yapıyoruz. Bilecik halkının güvenini kazanan partimizi daha ileri hedeflere, birlik ve beraberlik ortamını yeniden oluşturmak için adayım. Partimizde eski, yeni, içeriden olan, dışarıdan gelmiş ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacağız. Türk milletinin hiçbir döneminde görülmeyen ihanet çemberini kırmak için adayım. Karamsar, bıkkın, bitkin insanımıza Milliyetçi Hareket Partisi var, umut var demek için buradayız. Partimizi içeriden ve dışarıdan güçsüzleştirmekten, itibarsızlaştırmak isteyen ikiyüzlülere “Dur”demek için buradayız. Teşkilatımızda yönetici, üye ve Kadın kollarımız ile genç bozkurtlarımızı uyum ve ahenk içerisinde çalıştırmak için adayım. Ben değil biz, felsefesini uygulamak için buradayız” dedi.

Son Güncelleme: 14.01.2015 05:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle