MELEK BAŞKAN SANDIKLARI SIKI TUTUYOR

Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Mart 2024 Cumartesi 11:40
102 Okunma
MELEK BAŞKAN SANDIKLARI SIKI TUTUYOR

Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Bilecik'in her kesimiyle bir araya gelmeye devam eden Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı verdiği iftar yemeği ile sandık görevlileri ve müşahitlerle buluştu.


 

Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, yerel seçimler yaklaşırken Bilecik halkının her kesimiyle kucaklaşmaya devam ediyor. Vatandaş, esnaf, kurum ve kuruluş ziyaretleriyle her kesime dokunmaya devam eden Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı iletişimi ve samimiyetiyle Bilecik halkının gönlüne taht kuruyor. Seçime kararlılıkla giren Subaşı ve ekibi işi şansa bırakmıyor. 

MELEK BAŞKAN SANDIK GÖREVLİLERİ VE MÜŞAHİTLERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ!

Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı; Seçim Koordinasyon Merkezinde sandık görevlileri ve müşahitlerine iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğinde konuşan Melek Mızrak Subaşı; "Bu seçimde Bilecik halkı geleceğine karar verecek. Demokrasimizin en kutsal görevi olan oy kullanma görevini hep birlikte yerine getireceğiz. Sizler, demokrasi nöbetçilerimiz olarak Bilecik'in kaderini belirleyecek bu seçimde büyük bir sorumluluğa imza atacaksınız. Her birinize görevlerinizde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle