KAYI PLAZA KİMİN ESERİ

Şensoy; Sizin Yapmadığınız İş Merkezi Sizin Eseriniz Olamaz.

16 Mart 2014 Pazar 09:03
1302 Okunma
KAYI PLAZA KİMİN ESERİ

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, yayınladığı basın bildirisinde  Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın "Vizyon Proje" altında eski Belediye Binasının yerine yapılan Kayı Plazanın Belediye'nin projesi olmadığı ifade etti.

KAYI PLAZA KİMİN ESERİ?

Belediye Başkanı Sayın Selim YAĞCI’nın 2009 yılı yerel seçimler öncesi bu gün olduğu gibi birçok projeyi belediye olarak halkımızın hizmetine sunacağını vaat ettiği, bunları İlimiz’in plakası olan 11 ile de özdeşleştirerek; 11 DEV PROJE adı altında kamuoyuna sunduğu hepimizin malumudur. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak; hangi partiden olursa olsun vaad edilen ve halkımızın hem ihtiyaçlarını karşılayan ve hem de rantabıl, en uygun ve özellikle vatandaşın parası olan belediye imkanlarının en iyi şekilde değerlendirildiği her türlü hizmeti takdir ve minnetle karşılayan bir anlayışa sahibiz. Sayın Başkanın vaad ettiği 11 dev projeden birisi olan iş merkezi acaba yukarıda belirttiğimiz özelliklere haiz bir hizmet mi  dir?  Nitekim seçim sürecine  girildiğinden buyana “bizzat belediye hizmeti olarak yapıldığı” belirtilerek halkımıza sunulan birçok projeden birsi de hiç şüphesiz Kayı Plaza’dır.

SAYIN YAĞCI DİYOR Kİ;

Bilecik Belediyesi artık büyük projelere imza atıyor, Seçimde söz vermiş olduğumuz projeleri tek tek hayata geçirdik. Seçim döneminde söz vermiş olduğumuz İş Merkezi projemizi Kayı Plaza ile hayata geçirdik.

SİZİN YAPMADIĞINIZ İŞ MERKEZİ SİZİN ESERİNİZ OLAMAZ…

Sayın Başkan her fırsatta farklı vesilelerle ve reklam araçlarıyla belediye tarafından bastırılan takvim ve bilboardlarda Kayı Plaza’nın bir Belediye hizmeti olduğunu söylemektedir. Acaba hizmetten kasıt nedir? Şehrimizin en güzide yerinde olan ve 5 milyon TL karşılı satılarak bir firma tarafından yapılan bu bina Belediye’nin bir hizmetimi dir?

1- Elde bulunan gayet değerli bir yerin daha iyi değerlendirilme imkanı olmasına rağmen;         5 milyon TL’ye satılması bir hizmet midir? Tahsil edilen bu bedel ; İstanbul da düzenlenen bir gece için 517.000.-TL, Hala teslim alınamayan kötü imalat nedeniyle kıllanılamayacak Hamsu-Edebalı projesi için ödenen 1.500.000.- TL, Tecrübe edindik diyerek vazgeçtiği Kentsel Dönüşüm  proje bedeli olarak ödenen 500.000.- TL ile  Kongre Merkezin de düzenlediği eğlence gecelerinde harcamak için mi idi?   

2- Bu binayı bizzat Belediye bir hizmet olarak bizzat kendisi yapmak suretiyle halkın istifadesine mi sunmuştur yoksa bir firmamı.? Dolayısıyla Belediye’ye ait eski hizmet binasının satılması nasıl oluyor da seçim çalışmalarında kendilerinin bir hizmeti olarak halkımıza ve kamuoyuna sunulabiliyor?

3- Belediyelerin kendilerine ait satışını yaptıkları alanlara kişi ya da firmaların yaptıkları bina ve kuruluşların bir Belediye hizmeti olarak değerlendirmesi doğru ve etik bir davranış sayılabilir mi?

4- Seçim öncesi “VİZYON PROJE” olarak sunulan bu projenin yapımını icra eden Belediye dışında bir firma değil mi dir?

 

Sayın Belediye Başkanının seçim kazanma adına kendi imkanlarıyla yapmadığı birçok faaliyet ve hizmeti kendine mal ederek, en hafif anlamıyla halkımızın feraset ve zihni geçmişini yok sayması siyasi etik anlayışına ne kadar uygun düşmektedir? Yukarıda ifade ettiğimiz gibi bizler hangi parti ve anlayış olursa olsun halkımızın yararına olan her türlü projenin hem arkasında oluruz hem de bu hizmeti yapanları takdir ederiz. Ancak hiçbir siyasinin kamuoyuna ve halkımıza “sadece bir satış işlemi olan ve bir firmanın alarak hizmete soktuğu bu faaliyeti seçim malzemesi yapmak suretiyle halkımıza ve kamuoyuna devasa bir hizmet ve vaat edilen 11 DEV PROJE” den birisinin hayata geçirildiği şekilde aktarılmasını siyasi etik ve halkımıza saygı noktasında uygun bulmadığımızı, 

Son Güncelleme: 16.03.2014 09:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle