DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU ÇOŞKU İLE KUTLANDI

Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümü,çoşku ile kutlandı.

16 Mart 2014 Pazar 09:51
1338 Okunma
DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU ÇOŞKU İLE KUTLANDI

Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümü, Bilecik Belediyesi ve Erzurum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle düzenlenen bir etkinlik ile kutlandı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, CHP Bilecik eski Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Erzurum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte konuşan Vali Nayir, gerçekleştirilen etkinlikte gördüğü birlik ve beraberlikten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili Aksak ise 96 yıl önce şehit olan, gazilik ünvanı alan atalarının çektiği zorlukları unutmayacaklarını ve unuttturmayacaklarını söyledi.

''ERZURUM, ÜLKE BİRLİK VE BERABERLİĞİNİN ÇİMENTOSUDUR''

Belediye Başkanı Yağcı da etkinlikte yaptığı konuşmada, Erzurum ve dadaşı anlatmaya çok fazla söze ihtiyaç olmadığını belirterek, Erzurum'un ülkenin birlik ve beraberliğinde çimento görevi gördüğünü söyledi.

Erzurum'un kurtuluşunun 96’ncı yıl dönümünü etkinliklerini büyük bir coşku ile kutladıklarını dile getiren Başkan Selim Yağcı, konuşmasında; ''Gelin canlar bir olalım. İşi kolay kılalım. Sevelim sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz'' dedi.

 

Başkan Selim Yağcı,  Plaket taktimlerinin yapıldığı etkinlik, verilen konser ile son buldu.

Son Güncelleme: 16.03.2014 09:51
Anahtar Kelimeler:
96yılErzurum96.yıl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle