İL BAŞKANI YILDIRIM, "MÜCADELEMİZ AZİZ MİLLETİMİZ İÇİNDİR"

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, geçtiğimiz gün yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerini değerlendirerek, "Milletimiz 27 milyondan fazla oy ve yüzde 49,51’lik oranla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a büyük teveccüh göstermiş, Cumhur İttifakı'nı da meclis çoğunluğunu alacak biçimde TBMM’ye göndermiştir" dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Mayıs 2023 Salı 17:02
139 Okunma
İL BAŞKANI YILDIRIM, "MÜCADELEMİZ AZİZ MİLLETİMİZ İÇİNDİR"
banner15
banner18

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, geçtiğimiz gün yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerini değerlendirerek, "Milletimiz 27 milyondan fazla oy ve yüzde 49,51’lik oranla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a büyük teveccüh göstermiş, Cumhur İttifakı'nı da meclis çoğunluğunu alacak biçimde TBMM’ye göndermiştir" dedi.  


  İl Başkanlığı binasında yapılan açıklamaya 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde milletvekili seçilen Halil Eldemir, 2. sıra adayı Hüsnü Ersoy, belediye başkanları ve partililer katıldı. Burada bir açıklama yapan İl Başkanı Yıldırım, "14 Mayıs seçimleri, aziz milletimizin basiret ve ferasetiyle demokrasimize yakışır bir biçimde gerçekleşmiştir. Kazanan Türk demokrasisi ve milletimiz olmuştur. Milletimiz, 27 milyondan fazla oy ve yüzde 49,51’lik oranla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a büyük teveccüh göstermiş, Cumhur İttifakı'nı da meclis çoğunluğunu alacak biçimde TBMM'ye göndermiştir. Millet iradesi dışında hiçbir güç tanımamış, milletin çizdiği istikametten ayrılmamış AK Parti olarak tecelli eden bu iradeye büyük saygı duyuyoruz. Bizler siyasetin merkezine milli iradeyi, ülkeye ve millete hizmet aşkını koymuş bir partiyiz. 2002'den bu yana sadece hizmet siyaseti, eser siyaseti ve kardeşlik siyaseti yapıyoruz. Sadece proje geliştirir, eser üretir, gönül siyaseti, gönüllüler kazanma siyaseti yaparız. Yatırımlarla şehirlerimizi ve ülkemizi büyütmekten geri durmayız. Çünkü biz mensubu ve hizmetkârı olduğumuz bu millet için varız. Hiçbir ayrım yapmadan 85 milyona hizmet etmek için varız" dedi.

  "Bizim sevgimiz de, mücadelemiz de aziz milletimiz içindir"
  Yıldırım açıklamasının devamında, "Şimdiye kadar bizlere sahip çıkıp, gerektiğinde bu uğurda tanklara meydan okuyan milletimize şükran borcumuzu ancak daha fazla çalışarak ödeyebiliriz. Ülke bizden hizmet bekliyor, icraat bekliyor. Bizim sevgimiz de, mücadelemiz de aziz milletimiz içindir. Biz kendi adımıza kimseyle kavga etmeyiz. Milletimiz söz konusu olduğunda da kimseyi tanımayız. Canımızı dişimize takarak sevdalısı olduğumuz milletimiz için koşturmayı görev biliriz. 28 Mayıs seçimi için çalışmaya, sonuçlar belli olur olmaz başladık. Durmadan dinlenmeden aşkla çalışarak, 14 Mayıs'ta aldığımız oy oranını daha da yükselterek, 28 Mayıs seçimini kazanacağız ve tarihi bir başarıya imza atacağız. 28 Mayıs seçimlerinde hangi siyasi görüşe gönül vermiş olursa olsun tüm Bilecikli hemşehrilerimin oylarına talip olduğumuzu belirtmek istiyorum. Son 21 yılda her alanda Türkiye Yüzyılı'nın altyapısını kurduk, hazırlıklarını tamamladık. 28 Mayıs'ı Türkiye Yüzyılı'nın müjdecisi haline getireceğiz. Bunu da 21 yıldır olduğu gibi milletimizin sarsılmaz desteği ve samimi duaları ile yapacağız" diye konuştu.

  "Oy versin veya vermesin tüm Bilecikli hemşehrilerimin milletvekili olacağım"
  Milletvekili Halil Eldemir ise, "14 Mayıs seçimleri, aziz milletimizin basiret ve ferasetiyle demokrasimize yakışır bir biçimde gerçekleşmiştir. Kazanan Türk demokrasisi ve milletimiz olmuştur. 14 Mayıs'ta sandığa giderek tercihlerini yansıtan tüm Bilecikli hemşehrilerime, demokrasiye olan inançları ve şahsımı Bilecik Milletvekili seçtikleri için şükranlarımı arz ediyorum. Oy versin veya vermesin tüm Bilecikli hemşehrilerimin milletvekili olacağım" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 16.05.2023 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2023-05-17 02:09:40

Sayın vekilim Bilecik çağ atlatan 3 vekil olsun.Bilecik büyük şehir olsun.ileriyi görmeli 50 yıl ileriyi.

Avatar
Hemen 2023-05-17 15:53:45

Sayin eldemir tebrik ederim.yenisehir yolu üçüncü OSB ve devlet hastanesi istiyoruz.lutfen bu talepleri önce lerseniz Bilecik'te yerel seçimlerde başarı sağlarsınız.

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle