HALUK LEVENT KONSERİ

Haluk Levent yarın Bilecik'te.

14 Mart 2014 Cuma 10:21
2720 Okunma
HALUK LEVENT KONSERİ

Anadolu Rock'unun sevilen isimlerimlerinden Haluk Levent Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen konserde yarın saat 14:00'da konser verecektir. Konser Ücretsiz olup tüm Bilecik halkı davetlidir. 

Son Güncelleme: 14.03.2014 10:21
Anahtar Kelimeler:
Haluk Levent
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Onur 2017-12-27 14:38:59

Ben onur bey Haluk bey ben sizi çok seviyorum. Biz dinliyoruz sizi. Size oy vermeye düşünüyorum. Sizin yeni parti kurmanız çok iyi oldu. İnşallah hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeni partiniz hayırlı uğurlu olmasını ve yeni Bir parti adayı çıkmasına bizi mutlu eder. İnşallah, inşallah, inşallah

Avatar
Onur 2017-12-27 14:38:59

Ben onur bey Haluk bey ben sizi çok seviyorum. Biz dinliyoruz sizi. Size oy vermeye düşünüyorum. Sizin yeni parti kurmanız çok iyi oldu. İnşallah hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeni partiniz hayırlı uğurlu olmasını ve yeni Bir parti adayı çıkmasına bizi mutlu eder. İnşallah, inşallah, inşallah İstanbul'a bekliyorum. Haluk bey.

banner22

resim yükleresim yükle