EN AKTİF ÇALIŞAN ADAYA KÖYÜNDEN TAM DESTEK GELDİ

Demokrat Parti (DP) Bilecik İl Genel Meclis Üyesi Adayı İsmail Cinoğlu’na köyü Deresakarından tam destek geldi.

22 Şubat 2014 Cumartesi 12:06
2103 Okunma
EN AKTİF ÇALIŞAN ADAYA KÖYÜNDEN TAM DESTEK GELDİ

Demokrat Parti (DP) Bilecik İl Genel Meclis Üyesi Adayı İsmail Cinoğlu’na köyü Deresakarından tam destek geldi.

Bilecik’te  Selçuk Çevik’in kahvesinde toplanan Deresakarya köyü muhtarı ve köy gençliği 30 Mart mali idare seçimlerinde İsmail Cinoğlu’na desteklerinin hiçbir zaman esirgemeyeceklerini ve köy, köy gezip İl Genel Meclisi üyeliğinin köylerine getireceklerini dile getirdiler.

Yapılan toplantıda açılış konuşmasını yapan DP İl Başkan vekili Erkan Beler, Önümüzdeki yerel seçimler olduğunu ve bu seçimlerde bir çoğumuzun sandığa gidip Bilecik’in yerel yöneticilerini seçeceklerini belirtti. Beler,” Biliyorsunuz önümüzde seçimler var. Biz DP olarak İl Genel Meclisine sizin kardeşinin, köylünüz olan İsmail Cinoğlu’nu aday gösterdik. Kendisi de partimizin bu fazla iyi olmayan  döneminde bu olaya sahip çıktı ve aday olarak seçime girecek “ dedi.

Konuşmaya daha sonra Deresakarı Köyü Muhtarı İsmail Çam, Arkadaşlarını, dostlarını ve çevresindeki insanları tembihleyip İsmail Cinoğlu’nu encümen çıkartacaklarını belirtti. Çam, “ Değerli köylülerim burada bulunduğunuz için hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Bilecik Demek Deresakarı demek, Deresakarı demek, kiraz demek, festival demek. Bildiğiniz gibi İsmail Cinoğlu’nu birlik beraberlik içerisinde destekleyecek, elimizden geldiği kadar köyleri gezdireceğiz “ dedi.

Son sözü  DP İl Genel Meclis Üyesi İsmail Cinoğlu alırken, Köylülerine, arkadaşlarına, abilerine böyle bir akşamda teşrif ettikleri için teşekkürlerini belirtti. Cinoğlu, “ 30 Mart Mali İdareler seçimlerinde zor bir görev üstlendik. Bunun sorumluluğunu iyi biliyorum. Partimizin durumu belli, İl Genel Meclis üyeliği bir iktidar partisi, bir ana muhalefet partisi dışında sadece Bilecik’te barajı olmayan şahısların bazında oylamalarla, belli bir limit ölçüsünde girilen yerdir. Bizde bu memlekete yıllarca babamla, esnaflığımızla, ticaretimizle hizmet ettik. Alacağımız oy oranının farkındayız “ dedi.

 

Toplantı sonunda İsmail Cinoğlu tüm köylülerine ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.02.2014 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle