CHP GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI BİLECİK’TE

CHP GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI İRFAN İNANÇ YILDIZ BİLECİK’TE

22 Şubat 2014 Cumartesi 14:14
2309 Okunma
CHP GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI BİLECİK’TE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız Bilecik’e geldi.

Öğle saatlerinde Bilecik CHP Seçim Koordinasyon Merkezine gelen Yıldız’ı Bilecik CHP İl Başkanı Çağatay Karaahmet, Bilecik CHP Belediye Başkan adayı Sungur Turan, Bilecik CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Bilecik CHP Gençlik Kolları Başkanı Didem Çalışkan, Bilecik CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Turgay Öksüz ve çok sayıda partili karşıladı.

Seçim Koordinasyon Merkezi önünde kısa bir konuşma yapan Yıldız, gençlerin önünü daha fazla açtıklarını belirtti. Yıldız, “Türkiye genelinde 30 Mart’da yapılacak olan mali seçimlerde, yaklaşık olarak binin üzerinde İl Genel Meclis üyesi seçilecek. Bunların yaklaşık olarak 370 kişisi genç arkadaşlarımız. Kısacası CHP bundan sonra gençlere daha fazla fırsat verecektir. Bilecik’te de bunu belirgin şekilde gösterdik. 30 Mart günü Bilecik’i CHP alacaktır” dedi.

 

Konuşmasının ardından esnaf ziyaretlerine başlayan Yıldız, vatandaşlarla kısa sohbetler gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretleri ile devam eden Yıldız, yol üzerinde bulunan milli piyangocudan ise Bilecik CHP Belediye Başkan adayı Sungur Turan ile birlikte kazı kazan kazıdılar. Son olarak Bilecik CHP Gençlik Kolları Bürosu açılışına katılan Yıldız, Büro yerine açık olan pasajın açılışını yaptı. Büronun daha hazır olmadığını belirten Yıldız, büroya çıkmadı. 

 

Son Güncelleme: 22.02.2014 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle