GÜRSEL TEKİN BİLECİK'TE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik’e geldi.

23 Şubat 2014 Pazar 15:52
2370 Okunma
GÜRSEL TEKİN BİLECİK'TE

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik’e geldi.  

  İlk olarak kentin ilçelerini dolaşan Tekin, Osmaneli, Bayırköy ve Vezirhan’da partililerle buluştu. Gürsel Tekin, Bayırköy’e ve Vezirhan’a İstanbul’dan kardeş şehir sözü verdi. Daha sonra Bilecik Merkez CHP Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan Tekin’i yoğun kalabalık karşıladı.

  Tekin açılış öncesi yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler ile Türkiye'nin geleceğinin tayin edileceğini belirtti. Tekin, "Bu seçim sadece belediye başkanı seçimi değil. Çocuklarınız ve Türkiye’nin geleceğini tayin edeceksiniz. İnternet yasağı nedir peki? Neden bu kadar acele ediyorlar? Sayın Başbakan siz hangi yasakları getirirseniz getirin, önümüzdeki günlerde yaptığınız hiçbir kirli işlerinizi kapatamayacaksınız. CHP’ye oy verelim ki bütün yasakları kaldıralım. CHP’ye oy verelim ki, özgür basın olsun. Özgür basın olursa her şeyi görürsünüz” dedi.

  Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapıldıktan sonra basın mensuplarının seçim güvenliği ile alakalı soruya cevap veren Tekin, "2 bakanlık çok önemlidir. Bir tanesi Adalet Bakanlığıdır, bir tanesi de Güvenlik Bakanlığıdır. Yani demokraside vazgeçilmez temel iki Bakanlık, birisi Adaleti dağıtacak bir tanesi de yurttaşların güvenliğini sağlayacak. Son dönemlerdeki uygulamalara baktığımızda bu bakanlar ne yazık ki böyle bir güven ortamında olmadığını hepimiz biliyoruz. Neyle meşgul bu bakanlar? Daha çok bu kirli işlere bulaşmış, 76 milyon yurttaşımızın parasını çalmış, insanları korumak ve onları kurtarmakla korumakla mükellef. Şimdi böylesi güvensiz bir ortamda bu uygulamaları gördüğümüzde 56 milyon seçmenin yüreğinin güvencesi bu iki bakanda olacaktır. Ben bu iki bakanın son dönemdeki uygulamalarını Türkiye'nin vicdanına bırakmak istiyorum" diye konuştu. 

 Program esnaf ziyaretinin ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 23.02.2014 15:52
Anahtar Kelimeler:
GürselTekin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle