DEVLET BAHÇELİ PAZARYERİNDE

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde seçim bürosu açılışına katılan Bahçeli, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

25 Şubat 2014 Salı 17:02
2149 Okunma
DEVLET BAHÇELİ PAZARYERİNDE

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlunun arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtları ile ilgili savcıları göreve davet ederek, "Yargıtay Cumhuriyet Savcısısın ve gazetede, internette okuduğunu suç duyurusu kabul edeceksin, dava açacaksın. Hepsini sorgulayacaksın. Belki aklanacaklar, belki de ceza alacaklar" dedi.

 Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde seçim bürosu açılışına katılan Bahçeli, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Pazaryeri Belediye Başkan Adayı Hikmet Öztürk'ü takdim eden Devlet Bahçeli, dün gece internete düşen ses kayıtları ile ilgili savcıları göreve davet ederek, "Yargıtay Cumhuriyet Savcısısın ve gazetede, internette okuduğunu suç duyurusu kabul edeceksin, dava açacaksın. Hepsini sorgulayacaksın. Belki aklanacaklar, belki de ceza alacaklar" dedi.

 30 Mart seçimlerinin sadece belediye başkanı seçimi olmadığını, geleceğimizin belirlenmesinde bir başlangıç noktası olacağını söyleyen Bahçeli, yerel seçimlerin ardından 28 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı seçiminin yapılacağını hatırlatarak, "Ondan sonra 2015 yılında 25'inci dönem milletvekillerini seçeceğiz. Bu seçimlerde tercihlerimizi iyi kullanabilirsek o zaman Türkiye'nin geleceğinin yeniden belirlenmesi ve siyasetinin şekillenmesi yeniden mümkün olabilir. 30 Mart seçimlerinde iktidarın uyarılması gerektiğini düşünüyorum. Vatandaşlarımız 2002 ile 2013 yılları arasındaki zamanı bir değerlendirsinler. Eğer gelir seviyelerinde bir artış varsa, her türlü ekonomik problemlerini çözmeye fırsat bulabilmişlerse, her türlü imkana kavuşmuşlarsa tekrar yollarına devam etmeleri lazım ama böyle değilse, Türkiye'de olup bitenleri gözden geçirip aynı partiye oy vermiş insanlar arasında bir farklılaşma varsa partinin bir grubu partinin iktidarı döneminde önemli imkanlara kavuşmuş ama onlara oy vermiş insanların hala ekonomik sıkıntıları varsa o zaman biraz düşünmelerinde yarar vardır" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin değişik problemleri olduğunu, en önemli sorunlardan birinin asayişsizlik olduğunu anlatan mhp lideri bahçeli, "Büyük şehirlerde asayişsizlik bütün hızı ile devam ediyor. İşsizlik artıyor. Bir de adaletsizlik başını aldı gidiyor. Bunun derinleşmesi, yaygınlaşması ve yoğunlaşması hali toplumu çürütür, devleti çökertir. Bunu kimse inkar edemez. Yolsuzluk ve rüşvet olayları her iktidar döneminde olmuştur. Bu bir eğitim, ahlak ve millet şuuru meselesidir. İktidarların azimli, kararlı bir şekilde yolsuzluktan kaçınması, yaptıranlara da müsaade etmemesi ile ilgili bir konudur" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 25.02.2014 17:02
Anahtar Kelimeler:
DevletPazaryeriBahçeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle