DEVLET BAHÇELİ OSMANELİDE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Osmaneli'ye geldi.

25 Şubat 2014 Salı 17:30
2907 Okunma
DEVLET BAHÇELİ OSMANELİDE

 Sabah saatlerinde ilk olarak Bozüyük ilçesine giriş yapan Bahçeli, burada yaptığı konuşmadan sonra Pazaryeri, Bilecik ve Osmaneli ilçesine geçerek seçim bürosu açılışına katıldı ve halka hitap etti. Ülkeyi torbacıların yönettiğini belirten Bahçeli, "Bir torba yasasının içinde yolsuzluk ve rüşveti, internet, Hakimler Ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) değiştirilmesi, MIT yasası, şu bu. Memleket öyle bir hale geldi ki, torba yasa ile torbacılar faaliyet gösterir hale geldi. Şuan ülkeyi torbacılar yönetiyor. Torbacıların da bileğinden başka yeri gözükmüyor, şöyle, torbanın içine elleriyle şöyle bir şey yapıyorlar. Şimdi kalkmış yine torbacılık yapıyor, yine yasa çıkartıyor. Parmakları ile 4 rakamı yapıyorlar. Bunun ne anlama geldiğini anlayamamıştık. Ama şimdi anladık meğerse 4 işareti 4 Bakan demekmiş" dedi.

 Bahçeli, 30 Mart seçimlerinin önemli olduğunu belirttikten sonra Osmaneli Belediye Başkan adayı Mustafa Kürek'i taktim etti. 

 Son olarak Bahçeli, "Soyadı tam bugünler için, Osmanelide hangi pislik hangi kirlilik varsa kürek gibi kazı gitsin" dedi. Osmaneli programı sona erdi.

Son Güncelleme: 25.02.2014 17:30
Anahtar Kelimeler:
DevletOsmaneliBahçeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle