CHP'DE NELER OLUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi il genel meclis üyeleri sıralamasını belirlerken, bugün itibariyle bu sıralamanın değişeceği iddia edildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Şubat 2024 Salı 11:53
456 Okunma
CHP'DE NELER OLUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi İl Genel Meclis Üyeleri sıralamasını belirlerken, bugün itibariyle bu sıralamanın değişeceği iddia edildi.


 

CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam,1 Şubat günü il genel meclis üyeleri sıralamasını açıklamıştı. Sıralamada 1'inci sırada Zafer Kurnaz yer alırken, devamında ise Hakkı Elmas, İsmail Şahin, Serdar Yavuz ve Selma Köylü yer almıştı. Ardından belediye ve il genel meclis üyeleri sıralamalarına CHP Genel Merkezi tarafından müdahale olduğu iddia edilirken, sıralamanın değişeceği öğrenildi.
 Bugün gelinen noktada dün belediye meclisi ve kontenjan üyeleri belli olurken,  il genel meclis üyelerin ne olacağı merak konusu haline geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle