''BİLECİK'İN KIZI, BİLECİK'İN BAŞKANI''

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, vatandaşlarla bir araya gelmeye ve vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Şubat 2024 Cuma 11:05
146 Okunma
''BİLECİK'İN KIZI, BİLECİK'İN BAŞKANI''

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, vatandaşlarla bir araya gelmeye ve vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor


 

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı Bilecik’te atılmadık adım, sıkılmadık el bırakmıyor. İl Başkanı, merkez ilçe başkanı, il genel meclis üyesi adayları, belediye meclisi adayları ve partililerle birlikte Bilecik’i ev ev, adım adım gezen Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı her vatandaşla bire bir ilgilenmeyi ve kucaklaşmayı sürdürüyor. Sokakta veya kapılarında bir anda Melek Mızrak Subaşı’yla karşılaşan vatandaşlar hem şaşırıyor hem de mutlu oluyor. 


 

"BİLECİK’İN KIZI BİLECİK’İN BAŞKANI"
Özellikle yaşlı vatandaşlar Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı ile karşılaştıklarında kendi kızları gibi ilgilenirken gençler de Melek Mızrak Subaşı’ya yoğun ilgi gösteriyor. Kurum ve esnaf ziyaretlerini de sürdüren Melek Mızrak Subaşı her gittiği ziyarette aileden biri gibi karşılanıyor, yüzlerde gülümsemeyle uğurlanıyor. 


 

"ŞEHRİMİZİN ÇOCUKLARI SİYASETİMİZİN DE ÜSTÜNDE YER ALIYOR"
Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Melek Mızrak Subaşı; “Şehrimizin çocukları siyasetimizin de üstünde yer alıyor. Onlar bizim önceliğimiz. Yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız her şey en değerli varlıklarımız çocuklarımıza güzel bir Bilecik bırakmak. Bunun için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle