BAŞKAN YILDIRIM; AĞZINA GELENİ SÖYLEDİ

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, CHP'nin milletvekili adayların pankartının belediyenin sepetli vinç ile asılmasına tepki gösterdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Mayıs 2023 Salı 13:25
961 Okunma
BAŞKAN YILDIRIM; AĞZINA GELENİ SÖYLEDİ

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, CHP'nin milletvekili adayların pankartının belediyenin sepetli vinç ile asılmasına tepki gösterdi.


CHP'li Bilecik Belediyesine ait sepetli vinç ile milletvekili adayları Yaşar Tüzün ve Vedat Kazıcı'nın fotoğraf karelerinin bulunduğu pankartın asılmasına AK Parti'den tepki geldi. AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım yaptığı açıklamada, "Nasıl iyi mi böyle. İsterseniz belediye binasındaki T.C Bilecik Belediyesi tabelasını sökün yerine CHP Bilecik İl Başkanlığı, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı CHP Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığı diye üçünün tabelasını asın. Ne kural bıraktınız, ne utanmanız kaldı. Bu milletin parasını millete hizmet için kullanın, parti çalışmalarında değil" dedi.

Son Güncelleme: 02.05.2023 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esnaf 2023-05-02 13:39:34

Selim yağcı zamanını ne çabuk unutmuşlar

Avatar
Bozkurt 2023-05-02 20:23:57

Aymazlar utanmazlar.

Avatar
Che 2023-05-04 09:06:15

Selim zamanında cumalikoyde kim varsa işe alındı kayincolar enisteler bizzat itfaiyede çalışmış biri olarak çok akepe flaması reklamı daveti astik

banner22

resim yükleresim yükle