BAYIRKÖY BELEDİYESİ HASTA NAKİL ARACI HER YERDE

Bayırköy Belediyesine ait hasta nakil aracı geçtiğimiz gün oynanan 1969 Bilecik Spor Kulübü-Söğütspor maçında hazırda bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Mayıs 2023 Salı 13:28
229 Okunma
BAYIRKÖY BELEDİYESİ HASTA NAKİL ARACI HER YERDE

Bayırköy Belediyesine ait hasta nakil aracı geçtiğimiz gün oynanan 1969 Bilecik Spor Kulübü-Söğütspor maçında hazırda bulundu.


Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonu ile BAL temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü geçtiğimiz gün Şeyh Edebali Üniversitesi Stadı'nda baraj maçında karşı karşıya geldi. Maç öncesi Bayırköy Belediyesine ait hasta nakil aracı muhtemel bir sakatlanmaya karşı futbolcuları hastaneye götürmeye hazırda bulundu. Maçta her hangi bir hastanelik bir sakatlanma olmazken, araçta 2 görevli hazırda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BOZBAY 2023-05-03 23:45:38

Şu BAYIRKÖY Belediyesi ve başkanı sayın MUSTAFA YAMAN yok mu ihtiyaç halinde kimseyi kırmıyor yetişiyor valla helal olsun

banner22

resim yükleresim yükle