BAŞKAN MELEK HALKLA TAM KADRO BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, tam gaz devam ettiği esnaf ve vatandaş buluşmalarıyla halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Şubat 2024 Perşembe 11:20
113 Okunma
BAŞKAN MELEK HALKLA TAM KADRO BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, tam gaz devam ettiği esnaf ve vatandaş buluşmalarında halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

Halk tarafından da ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı her gittiği yerde samimi ve sıcak bir şekilde ağırlanıyor.

Geçtiğimiz gün kesinleşen İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üye aday listelerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik örgütü, Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı ve İl ve merkez ilçe başkanları ile tam kadro sahaya indi.


Sabah erken saatlerde ziyaretlerine başlayan Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik örgütü güne Bilecik Karayolları 144. Şube Şefliği çalışanları ile bir araya gelerek başladı. Ardından ziyaretlerine devam eden Subaşı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, Bilecik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sosyal Güvenlik Kurumu Bilecik İl Müdürlüğü, İl Gençlik Spor Müdürlüğü ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü kurumlarında çalışanlarla bir araya geldi.

Kurum ziyaretlerine devam ederken aynı zamanda esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Melek Mızrak Subaşı hem vatandaşların hem de esnafın hal ve hatırlarını sordu, herkesle yakından ilgilendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle