BAHÇELİ 6 İLÇE 2 BELDE GEZDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Devlet Bahçeli seçim ziyaretleri kapsamında Bilecik’e geldi.

26 Şubat 2014 Çarşamba 12:03
2940 Okunma
BAHÇELİ 6 İLÇE 2 BELDE GEZDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Devlet Bahçeli seçim ziyaretleri  kapsamında Bilecik’e geldi.

Dün saat 11:30’da Bozüyük ilçemizden ziyaretlerine başlayan Bahçeli saat 21:00’da İnhisar ilçemizde ziyaretleri bitirerek Ankara’ya dönmek üzere ilimizden ayrıldı. Seçimlerde Bilecik iline verdiği önemi ilçe, ilçe, belde, belde gezerek gösteren Bahçeli sadece Söğüt ilçemize uğramadı.

 Ziyaretlerine Bozüyük’ten başlayan Devlet Bahçesi sırası ile Pazaryeri ilçemiz, Bilecik Şeyh Edebali Türbesi, Osmaneli İlçemiz, Bayırköy Beldemiz, Vezirhan Beldemiz, Gölpazarı İlçemiz, Yenipazar ilçemiz ve son olarak İnhisar ilçesinde halka seslenen Bahçeli buradan sonra ilimizden ayrıldı.

 

Gittiği her yerde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılana MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kendisini dinleyen vatandaşlara gündeme düşen ses kayıtları hakkında konuştu. Bilecik’te yaklaşık 3 bin kişiye seslenen Bahçeli, Bilecik Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy’un burada seçimi kazanmasını ve 30 Mart seçimlerinde Bilecik Belediye Başkanı olarak görmek istediğini belirtti. 

DEVLET BAHÇELİ'NİN BİLECİK ZİYARETLERİ İLÇE VE BELDELER VİDEOMUZDA

 

Son Güncelleme: 26.02.2014 12:03
Anahtar Kelimeler:
Mhp BilecikDevlet Bahçeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle