AK PARTİ BÜYÜK BİLECİK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ

AK Parti Bilecik İl Teşkilatı düzenlenen Büyük Bilecik Seçim Yürüyüşünde binler tek yürek olarak, “Onlar Konuşur AK Parti Yapar” dediler.

05 Haziran 2015 Cuma 05:37
1994 Okunma
AK PARTİ BÜYÜK BİLECİK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ

 

 AK Parti Bilecik İl Teşkilatı düzenlenen Büyük Bilecik Seçim Yürüyüşünde binler tek yürek olarak, “Onlar Konuşur AK Parti Yapar” dediler.

 

 

  Bilecik İl Teşkilatının tarafından düzenlenen ve Kurtul Sokak üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi önünden başlayan Büyük Bilecik Seçim Yürüyüşünde 7’den 70’e birlik oldu.  Önde Milletvekili adayları eşleri ile birlikte arkada kalabalık grup seçim ofisinin önünden Teyfikbey Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Ali Rıza Özkay Caddesi üzerinden Teyfikbey Caddesine tekrar gelerek Atatürk Bulvarı’na çıktı. Atatürk Bulvarı üzerinden yürüyen binler otogar kavşağından tekrar Teyfikbey Caddesi’ne girerek başlangıç yerinde Büyük Bilecik Seçim Yürüyüşünü tamamladılar. Burada partililere seslenen  Ak Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, kalabalık karşısında nutku tutulduğunu ve söyleyecek biz söz bulamadığı belirterek, “Hakikaten çok güzel görünüyorsunuz, harikasınız” dedi.

 

 

“YOLUMUZ YENİ TÜRKİYE YOLU”

 

Onların ne konuştuğunun önemini olmadığı ve AK Parti’nin yaptıklarının en güzel şekilde ortada olduğunu belirten Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı sözlerine şöyle devam etti.

“En büyük gücümüz, birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz diyoruz. Ve yolumuz yeni Türkiye yolu diyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu diyoruz. 7 Haziran seçimleri sadece Bilecik’te iki milletvekili seçilmesi değil, Türkiye’de 550 milletvekili seçilmesi değil,  Dünya üzerindeki mazlum milletlerin kendi liderini bulması, lider ülke Türkiye’nin seçilmesidir. Onun için atılan her adım, kalkan her el, atılan her oy son derece kutsal, son derece önemli. Bizler sözün ötesine geçtik. Eylemsel olarak birliğimizi, dirliğimizi ortaya koyduk. İnşallah 7 Haziran akşamı böyle bir kutlamayı hep birlikte yapmaya hazır mıyız?.”

 

 

“7 HAZİRANDAKİ BİLECİK'TEKİ SEÇİMLERİN 2 AK PARTİLİ MİLLETVEKİLİNİN SESİDİR”

 

Bu topraklardan cihan devletini çıktığı için gurur duyduklarını belirten, AK Parti Bilecik 1. Sıra Milletvekili adayı Halil Eldemir, “Bu topraklardan dünyaya adalet saçıldığı için gurur duyuyoruz. Bu topraklardan dünyanın dört bir tarafına kardeşlik yayıldığı için gurur duyuyoruz. Bu gurur senin Türkiye. Bu gurur senin Bilecik. Sen çok yaşa devam et. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Millet arkamızda dik durdukça Bilecik arkamızda dik durdukça, Türkiye arkamızda dik durdukça, Recep Tayip Erdoğan’da dik duracak, Ahmet Davutoğlu'da dik duracak. Halil Eldemir'de dik duracak. Bizim sevdamız var. Bizim hayallerimiz var. Bizim büyük Türkiye hayallerimiz var. Bu hayallerimizin önüne kimse geçemeyecek.

 

 

 Çünkü millet burada, çünkü millet omuz omuza, çünkü millet el ele. Biz onun için milletimize her zaman güveniyoruz. Başımıza bir şey gelse milletimize dönüyor. Ve milletimize diyoruz ki, "Biz size emanetiz" değerli hemşerilerim bu meydandaki bu coşku 7 Hazirandaki Bilecik'teki seçimlerin iki AK Partili milletvekilinin sesidir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Onun için daha fazla konuşacağız. İki gün içerisinde daha fazla gayret göstereceğiz. Türkiye için Bilecik için hep birlikte çalışacağız. Ben seçimlerimizin Bilecik’imiz için, Türkiye'miz için çocuklarımız için gençlerimiz için hayırlara vesile olmasını Cenabı Haktan niyaz ediyor, hepinizi muhabbetle selamlıyorum” dedi.

 

 

“BİLECİK'İN VE TÜRKİYE'NİN MAKUS TARİHİNİ YENMEK İÇİN MÜCADELE ETTİK AMA BİR ŞEY YARIM KALDI”

 

Bugün Bilecik için başka bir gün olduğunu vurgulayan AK Parti Bilecik 2’inci sıra adayı Ramazan Kurtulmuş sözlerine şöyle devam etti.

“Bugün ak gönüllü dostlarım başka bir güzel. Birlik ve beraberlik içinde 7 Haziran akşamının zaferinin ayak sesleri. Şeyh Edebali’nin torunları "İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın" sözü yolunda yürüyen değerli kardeşlerim bu millet bu memlekete çok hizmet verdi. Osmanlı imparatorluğunun kurulduğu bu topraklarda tekrar yeniden diriliş yeniden büyük medeniyet yolunda Bilecik üzerine düşeni yaptı ve tekrar yapacak.

 

 

 Bu Bilecik'in seçimi olacak. Bilecik'in ve Türkiye'nin makus tarihini yenmek için mücadele ettik ama bir şey yarım kaldı. Bilecik'te 3 dönemdir 2 olmadı. Bu sefer Bilecik'in seçimi. Biz artık Bilecik'in makus tarihini yenmek istiyoruz. İnşallah bu defa bunu yapacağız. Bilecik'ten milletvekili olup ta 3 dönemdir Bilecik'te dikili ağacı olmayan, çakılı çivisi olmayan hiç bir hizmet getirmeyen, şimdide karşımıza geçip, bize çamur atıp karalama kampanyası yürüten.

 

 

 Şuanda bir elinde çamur olanlar, bir elinde boş hayalleri olanlar, bu millete bir şey vermeyenler, verecek bir şeyi olmayanlar. Hala deha yetmedi mi? Bilecik'e hizmet gelmesinin önünü tıkamanız yetmedi mi? Yeter artık bu defa Bilecik 2-0 diyor Ankara'nın tüm imkanlarını inşallah Bilecik'e getiriyorum.”

 

 

“BİLECİK’İN GELECEĞİNDE BENDE VARIM DEDİNİZ”

 

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, kalabalık gruba seslenerek, “Bilecik’in geleceğinde bende varım dediniz” diyerek, “Türkiye’nin geleceğinde bizde varız dediniz. Ve inanın siz sahip çıktığınız için, ve siz AK Parti’nin arkasında dimdik durduğunuz için bu kutlu dava güçlenerek devam edecek. İnşallah kararlı şekilde yeniden büyük Türkiye’yi inşa etme mücadelemiz devam edecek” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası yürüyüş sona erdi.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 05.06.2015 05:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle