“1 KASIM’DA ÇOK SÜRPRİZ SONUÇLAR ÇIKABİLİR”

Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Recep Seyyar, 1 Kasım seçimlerinde kritik gördükleri 32 il olduğunu ve bu illerde biri bir çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi.

15 Ekim 2015 Perşembe 08:04
2527 Okunma
“1 KASIM’DA ÇOK SÜRPRİZ SONUÇLAR ÇIKABİLİR”

  Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Recep Seyyar, 1 Kasım seçimlerinde kritik gördükleri 32 il olduğunu ve bu illerde biri bir çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi.  

 

 

  Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Recep Seyyar, bir takım ziyaret ve çalışmalar için geldiği Bilecik’te İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Türkiye geleninde 7 Haziran Genel Seçimleri sonrası bir tablo ortaya çıkardıklarını ve tablo karşısında 32 tane ili kritik gördüklerini ifade etti. Balıkesir’de bin 500 oyla artı 1 vekil kaybettiklerini dile getiren Seyyar, “Geçen seçim de çok yapılmayan bu seçim de biraz daha uyguladığımız büyük programlar gösterişli salon programları yer alıyordu. Şimdi ise bu programların yanı sıra sandık listelerinin hepsi tek tek çıkartılıyor kişi kişi çalışma yapılıyor. Özellikle Gençlik Kolları olarak gençlerin yoğun olduğu sandıkları çıkartıyoruz. Bu sandıklarda geçen dönemdeki seçimimiz oyumuz neydi, 7 Haziran da ne kaybetmişiz, şimdi ne kadarını toparlayabiliriz diye çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

 

  “1 KASIM’DA ÇOK SÜRPRİZ SONUÇLAR ÇIKABİLİR”

 

  1 Kasım seçimlerinde sürpriz sonuçlarının çıkarabileceği anlatan Seyyar, “İnsanlar çok kararsız. Özellikle de muhalefette. AK Parti’ye oy verenler tek başına iktidar isteyenler, CHP'ye oy verenler, 'biz koalisyon istiyoruz' diyenler olacak. MHP koalisyona hayır dediği için biz ona kızgınız ama Ak Parti’nin tek başına iktidar olmasını istemiyoruz CHP ile koalisyon kursunlar diye CHP'ye oy veriyorlar. Biz insan olarak siyasette var olmak zorundayız. Sayın Başbakanımızın dediği gibi “Ak Parti bir erdemliler hareketidir” sözü her şeyi anlatıyor. Yani burada erdemli insanlar dediğimiz zaman bazı özellikler aklımıza geliyor. Söz verince sözünde duran, yalan söylemeyen, insanları aldatmayan erdemli insandır. Adaylık sürecinde bazı vaatlerde bulunmuştur adaylar ve bazı çalışmaları yerine getireceğini söylemiştir. Eğer bunları yerine getiriyorsa o da onu erdemli bir insan olarak tanımlıyorsa zaten yapacağı çalışmayı yapmış demektir. Biz söz verdiğimiz ve yerine getirdiğimiz ile şuanda buradayız” dedi.

 

 

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ GİBİ OLMUŞ”

 

  Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Recep Seyyar, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi gezdiklerini ve müthiş bir kampüs olduğunu belirtti. Hata bir arkadaşının ‘Cumhurbaşkanlığı külliyesi gibi olmuş burası’ dediğini anlatan Seyyar sözlerine şöyle devam etti;

  “Özellikle orada 2 tane yan yana fakülte var ve resimleri karşılaştırsak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi gibi görkemli bir üniversite kampüsü var. Üniversitede genç arkadaşımız ile birlikte olarak onları dinledik. Güzel sohbetler ettik. Kampüs içinde bulunan öğrenci otağında, öğrenci kulüpleri ile bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Pof. Dr. Azmi Özcan hocamızı ziyaret ederek, üniversite hakkında bilgi aldık.”

 

 

“BİZİM HİÇBİR MEDYAYI SUSTURMAK GİBİ BİR AMACIMIZ OLMADI”

 

  Seyyar, "Türkiye’de özgür basın susturuluyor" iddialarıyla ilgili soru üzerine, kendilerinin hiçbir medyayı susturmak gibi bir amacımız olmadığı belirtti. Recep Seyyar, “Ak Parti döneminde hiçbir medya susturulma gibi bir şeyle de karşılaşmadılar.“İktidara gelirsek belli medyanın tamamını susturacağız” diyen Gürsel Tekin. Onun söylemini bize yaftalamaya çalışıyorlar. Ak Parti döneminde hiçbir medya susturulma gibi bir şeyle de karşılaşılmadı. Bence gayet özgür bir medya ortamı yaşanıyor ki; Cumhurbaşkanının bir söylemini hiç olmadığı gibi yansıtabiliyor. ''400 vekil verseydiniz bu terör yaşanmazdı'' gibi bir cümleyi manşet yaptı Hürriyet Gazetesi. Sonra yalan haber yaptığını itiraf etmek zorunda kaldı. Cumhurbaşkanımız konuşma yaparken bazı televizyonlar alt yazı olarak ''Patlamada Gar da zarar gördü'' diye yazmışlar öyle bir cümle kullanmış gibi. Ama halbuki kullanmadı. Biz medyadan dürüst olmasını istiyoruz. Doğru haber yapılsın istiyoruz. Tarafsızlık hükümetin seçmeninin taleplerini idareye yansıtmasına engel olmak olarak anlaşılıyor belli kesimler tarafından. Tarafsızlıktan anladıkları şey milletin taleplerine karşı devletin defansını orada kurması olarak anlaşılıyor. Bence bahsettiğimiz medya kuruluşların hala aynı anlayışa hakim olması bu sonucu doğuruyor” dedi.

 

 

  Açıklama sırasında Recep Seyyar’a ,Ak Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz ve Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı komisyon üyeleri eşlik etti.

Son Güncelleme: 15.10.2015 08:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle