“Spor ve Sağlıklı Yaşam’’

Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği “Spor ve Sağlıklı Yaşam’’ konulu söyleşi.

21 Şubat 2014 Cuma 09:33
1632 Okunma
“Spor ve Sağlıklı Yaşam’’

 Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği “Spor ve Sağlıklı Yaşam’’ konulu söyleşi Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı  ve Herkes İçin Spor Federasyonu Bilecik İl Temsilcisi Yrd. Doç Dr. Raif Zileli ‘nin sunumu ile Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

 Söyleşiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Lütfi Doyuk, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Yılmaz, Sağlık İl Müdürü Dr. Yasin Yılmaz,  Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ömer Balcı, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Fatma Selvi Kahraman, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü H. Mete Gündoğdu, Obezite Danışma Birimi hastaları ve Müdürlük personelleri katıldı.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra programa geçildi. Sporun sağlıklı yaşam üzerine etkilerinin ve bilinçli sporun nasıl yapılması gerektiğinin anlatıldığı söyleşiye yaklaşık 50 kişi katıldı. 2 Saat süren söyleşi verimli geçip, ilgi nedeniyle çalışmanın daha fazla katılımcı ile belirli zamanlarda yapılması kararlaştırıldı. Söyleşi sonunda davetlilere teşekkür belgeleri, katılımcılara ise Herkes İçin Spor Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürlüğü ‘nün çeşitli hediyeleri dağıtıldı.(tişört,şapka,şapka,dergi,VKI ölçer).Katılımcılar bugün 10:00’da Edebali Stadında İl Müdürlüğümüz Antrenörleri eşliğinde organize edilen yürüyüş ile birlikte spor faaliyetlerine başlayacaklardır.

Son Güncelleme: 21.02.2014 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle