ŞEKER, TÜZÜN'E FENA YÜKLENDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili 5 adet aday adayı ortak bir basın açıklaması düzenleyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

27 Mart 2015 Cuma 13:26
2406 Okunma
ŞEKER, TÜZÜN'E FENA YÜKLENDİ

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili 5 adet aday adayı ortak bir basın açıklaması düzenleyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

 

 

MHP Bilecik İl Başkanlığı binasında yapılan ortak basın açıklamasına, aday adaylarını yanı sıra, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, İl Başkanı Ahmet Gürses, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticiler ve partililer katıldı. Açılış konuşması yapan MHP İL Başkanı Ahmet Gürses, 5 tane aday adayının hiç birinin sıralama gibi bir derdi olmadığı belirterek, “Sıralama ile ilgili bir sıkıntıları bir endişeleri olduğunu düşünmedim. Öyle bir izlenimimiz de yok. Hepsi davasına hizmet etmek üzere partimize ve milletimize, Bilecik’imize hizmet etmek üzere bu öz verili davranışta bulundular. Ben sözü çok uzatmak istemiyorum. Kendilerine bırakmak istiyorum. Onların sizlere söyleyeceği şeyler var” dedi.

 

 

 

 

“TÜRKİYE’DE OSMANİYE, IĞDIR’DAN SONA 3’ÜNCÜ İL OLDUK”

 

  MHP Bilecik Milletvekili ve 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde tekrar aday adayı olan Bahattin Şeker, hayırlı bir gün bir Cuma günü 5 aday adayı olarak yola çıktıklarını belirtti. Şeker, “ 4 sene önce sayın genel başkanımın bizi çağırıp, konuşmasıyla ve partideki arkadaşlarımızın da bizi kabul etmesiyle beraber bir seçime girdik. Dönem sonuna geliyoruz. Bu seçimde bütün arkadaşlarımızla beraber büyük bir çalışma yaptık ve Bilecik’ten 2’inci parti olarak çıktık. İlimizin oylarını da hep beraber yükselttik. Bütün arkadaşlarıma bu işinde neresinden alırsanız alın hangi köyünden, ilçesinden kasabasından alırsanız alın, herkesin büyük faydasıyla Türkiye’de o günkü oy oranında Osmaniye ve Iğdır’dan sonra 3’üncü olduk Milliyetçi Hareket Parti teşkilatı olarak. Onun için o günden bugüne kadar görev yapan İl Başkanı, İlçe Başkanı, Kadın Kolları’ndaki arkadaşlarımıza, Ülkü Ocakları’ndaki arkadaşlarımıza görev yapan bütün arkadaşlarımıza hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum.  Ve bu 4 sene içerisinde de muhalefetteydik ama muhalefet olarak da Bilecik’in sorunlarını, Türkiye’nin sorunlarını gündeme getirdik. Tabi daha çok muhalefetin sesini verdiğiniz önergelerle, hem şahsımızın verdiği önergelerle, hem diğer arkadaşlarımızla beraber ortak imzalar atarak Karun önergeleri, soruşturup ve soruşturma önergeleriyle birçok öneride bulunduk” dedi.

 

“BEN HİÇBİR ZAMAN MAKAM VE MEVKİ OLARAK BU İŞE SOYUNMADIM”

 

 Şeker, konuşmasının sonunda, bu zamana kadar hiçbir zaman makam ve mevki olarak bu işe soyunmadığını belirterek, “Partiye geldim, bütün arkadaşlarım beni kabul etti. Ben toprağı küçük ama tarihi büyük olan bu Bilecik’ten 2 Milletvekilinin çıktığı yerden çıktım. Burada Milletvekili olmak onurlu, şerefli, düzgün bir görev. 7 Haziran’da belli olacak. Liste de oluruz, olmayız bizim için hiç önemi yok. Ama mühim olan Bilecik’ten hepimizin arkadaşlarla konuştuğumuz gibi burada bizim hedefimiz 1’inci parti olmak. Bu sene inşallah Adalet ve Kalkınma Partisi’ni geçip 1’inci olacağız. Bu seçim Türkiye için çok önemli bir seçim. İşimiz helal, gücümüz hilal diyoruz” dedi.

 

“YENİLEN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZMIŞ”

 

 

Şeker konuşmasının sonunda CHP Bilecik Milletvekili aday adayı Yaşar Tüzün’e gönderme bulunarak, “Yaşar bugüne kadar neredeydi” dedi. “Dua etsinde sonradan seçime girmedim bir daha Milletvekili oldu” sözleri konuşmasına devam eden Şeker, “Yenilen pehlivan doymazmış, iki defa seçime girdik, iki defa gitti. Siyasi hayatımda ben hiçbir zaman şahıslarla ne laf söyledik, ne uğraştık. Daha seçim başlamamış. İçimizden bir aday belli olmadan bizlere birilerinin laf atması hiç şık değil. Açtırma ağzımı, söyletme kötüyü derler. Fahrettin Bey de gereken cevabı verir. Ben söylüyorum, bizim rakibimiz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) değil. CHP muhalefet de olan bir parti. Bizim rakibimiz 12 senedir Türkiye’yi uçurumun kenarına getiren Adalet ve Kalkınma Partisidir. Adalet ve Kalkınma Partisi’nde de hakikaten bu işe inanmış, girmiş 10 tane. 12 tane bilmiyorum kaç tane arkadaşlarımız var. Bunlara da başarılar diliyoruz. Onlarında 1’inci, 2’inci çıkacaklarsa bilmiyorum. Buralarda daha hol yok yumurta yokken, bir takım kişilere bir takım laflar söylerseniz bunun arkası gelir. Bizim zaten ana muhalefet partisi. Varsa bir şeyi söyleriz zaten biz. Ama siz çıkıp bir şeyler derseniz Milliyetçi Hareket Partisi, onun adayları, onun gönül vermiş insanları da karşınıza almış olursunuz. Bizim CHP ile bir sorunumuz yok. Onlar kendi yoluna, biz kendi yolumuza ”dedi.

 

Son Güncelleme: 27.03.2015 13:26
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKMHPşeker
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle