TEK YÜREK OLDULAR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili 5 adet aday adayı ortak bir basın açıklaması düzenleyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

27 Mart 2015 Cuma 14:08
1486 Okunma
TEK YÜREK OLDULAR

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili 5 adet aday adayı ortak bir basın açıklaması düzenleyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

 

 MHP Bilecik İl Başkanlığı binasında yapılan ortak basın açıklamasına, aday adaylarını yanı sıra, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, İl Başkanı Ahmet Gürses, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticiler ve partililer katıldı. Açılış konuşması yapan MHP İL Başkanı Ahmet Gürses, 5 tane aday adayının hiç birinin sıralama gibi bir derdi olmadığı belirterek, “Sıralama ile ilgili bir sıkıntıları bir endişeleri olduğunu düşünmedim. Öyle bir izlenimimiz de yok. Hepsi davasına hizmet etmek üzere partimize ve milletimize, Bilecik’imize hizmet etmek üzere bu öz verili davranışta bulundular. Ben sözü çok uzatmak istemiyorum. Kendilerine bırakmak istiyorum. Onların sizlere söyleyeceği şeyler var” dedi.

 

 

 

“TÜRKİYE’DE OSMANİYE, IĞDIR’DAN SONA 3’ÜNCÜ İL OLDUK”

 

 MHP Bilecik Milletvekili ve 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde tekrar aday adayı olan Bahattin Şeker, hayırlı bir gün bir Cuma günü 5 aday adayı olarak yola çıktıklarını belirtti. Şeker, “ 4 sene önce sayın genel başkanımın bizi çağırıp, konuşmasıyla ve partideki arkadaşlarımızın da bizi kabul etmesiyle beraber bir seçime girdik. Dönem sonuna geliyoruz. Bu seçimde bütün arkadaşlarımızla beraber büyük bir çalışma yaptık ve Bilecik’ten 2’inci parti olarak çıktık. İlimizin oylarını da hep beraber yükselttik. Bütün arkadaşlarıma bu işinde neresinden alırsanız alın hangi köyünden, ilçesinden kasabasından alırsanız alın, herkesin büyük faydasıyla Türkiye’de o günkü oy oranında Osmaniye ve Iğdır’dan sonra 3’üncü olduk Milliyetçi Hareket Parti teşkilatı olarak.      

 

 

 

 Onun için o günden bugüne kadar görev yapan İl Başkanı, İlçe Başkanı, Kadın Kolları’ndaki arkadaşlarımıza, Ülkü Ocakları’ndaki arkadaşlarımıza görev yapan bütün arkadaşlarımıza hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum.  Ve bu 4 sene içerisinde de muhalefetteydik ama muhalefet olarak da Bilecik’in sorunlarını, Türkiye’nin sorunlarını gündeme getirdik. Tabi daha çok muhalefetin sesini verdiğiniz önergelerle, hem şahsımızın verdiği önergelerle, hem diğer arkadaşlarımızla beraber ortak imzalar atarak Karun önergeleri, soruşturup ve soruşturma önergeleriyle birçok öneride bulunduk” dedi.

 

 

 

 “HEDEFİMİZ BİLECİK’TE 1’İNCİ PARTİ OLMAK”

 

 MHP Bilecik Milletvekili aday adayı Hüseyin Şensoy, bu görevi alma gibi bir düşünceleri olmadığını, bu göreve ne katkı sağlayabiliriz düşüncesi içerisinde aday adayı olarak çıkmış bulunduğunu belirtti. Şensoy, “Ülkemizde bir rejim değişikliğiyle ilgili söylemlerin olduğu ve ülkemize bazı konuların bastırılması bazılarına ise bir takım mahalle baskılarıyla ülkemizdeki Türkiye’mizi Yeni Türkiye diye yeni safsatalarla önümüze getirmeye çalışıyorlar. Bizde bu 7 Haziran çalışmalarımız da özellikle herkesten birlik ve beraberlik içerisinde olmak ve bu birlik ve beraberlik içerisinde mevcuda dur deme anlamında çok önemli görevler düşmekte.

 

 

 Biz bu görevi alma, bu göreve ne katkı sağlayabiliriz düşüncesi içerisinde ben aday adayı olarak karşınıza çıkmış bulunmaktayım. Biliyorsunuz ki 30 Mart yerel seçimlerine şurada 1 yıl oldu. 1 yıl içerisinde yaşadıklarımızı ve Bilecik’te neler yaptığımızı görüyorsunuz. Bu arada yükselen oy oranımızı önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde daha da ileriye götürebilmek. Bilecik’te 1’inci hedefimiz, 1’inci parti olmak. Oluyorsa tabi 2-0 olsun. Diğer partideki adaylardan hiçbir eksiğimiz söz konusu değil. Ve bunu yapıyorlarsa da Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında olsun istiyoruz. İnşallah iyi olacağını düşünüyorum. Ve biz diyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik’te 1’inci parti olma hedefindedir ve 1’inci parti olacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

 

 

“TÜRKİYE’Yİ ZOR VE KÖTÜ GÜNLER BEKLEMEDE”

 

 MHP Bilecik Milletvekili aday adayı Hüseyin Arabacı ise; inşallah 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Türkiye için kader seçimi gerçekleşeceğini belirterek, ”Bu seçim memleketimize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan canı gönülden diliyorum. Ben sizlerin ve kamuoyunun tanıdığı bir isimim. Bir dönem bana da nasip oldu Bilecik’te görev yapmak, Milletvekili olarak, 3 yıllık süren bir dönemdi. Çeşitli tartışmalar oldu, hala da olmakta. Aday olmamın iki tane nedeni var. 1’incisi genel nedenler, Türkiye’nin içinde bulunduğu genel durum. 7 Haziran seçimleri kesinlikle Türkiye için bir kader seçimidir. Türkiye’yi zor ve kötü günler beklemekte. Siyasal açıdan baktığımızda Türkiye’nin gündemine, Türkiye’de bir bölünme söz konusu. Eğer biz 7 Haziran’da bu hükümeti indiremezsek Türkiye bir maceraya sürüklenecek ister istemez. 7 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar olmak gibi bir mecburiyeti ve görevi bizim de Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarı yapmak gibi bir nefsimizde görev ve vazife var” dedi.

 

 

 

“ÖNEMLİ OLAN BİLCİK’TEN MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK”

 

 Diğer bir aday adayı Murat Köftecioğlu ise, şuanda Türkiye genelinde baya iyi durumda olduklarını iddia ederek, “İnşallah bir patlama yapacağız partimiz adına. Buna da biz destek olabilirsek, yardımcı olabilirsek, katkıda bulunabilirsek memnuniyet duyacağız. Buradaki sıralamanın çok büyük bir emniyeti yok. Önemli olan partimizin Bilecik ilinde bir vekil çıkartmasıdır. Kuruluşun, kurtuluşun beşiği olan bu topraklarda bir vekil çıkarmak genel başkanımıza sunulabilecek en güzel hediyedir. En anlamlı hediyedir. Halkımıza ve teşkilatımıza sunabileceğimiz en güzel hediyedir. Bu bağlamda üzerime düşen ne varsa bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bizler teşkilatla gözümüzü açtık. Allah’ın izniyle de bu teşkilatla da gözümüzü kapatacağız. Bizler gücün, menfaatin peşine koşan insanlar değiliz. Biz rıza-ı ilahi için eğer ki hizmet sunabilirsek, birilerinin hayır duasını alabilirsek, ecdadımıza rahmet okutabilirsek ve arkamızda bir eser bırakıp ileride bu eserle birileri memnuniyet duyup da dua ederse en büyük kazanç budur. Sonuçta hepimiz göçücüyüz, hepimiz faniyiz. Dava olan baki kalacaktır, bu topraklar baki kalacaktır” dedi.

 

 

 

“BOZÜYÜK’TEKİ OY ORANIMIZ NASİP OLURSA EN FAZLASI OLACAK”

 

 Son aday adayı İsmail Çırak ise, bu davanın içine orta kesimde de insanların girebileceğini ve herkesin kendine cesaret bulması için girdiğini belirterek, “Herkes kendinde bir özgüven bulsun. Sonuçta bu dava benim gibi orta kesimdeki insanlarla daha yükseğe gidecek inanıyorum ona. Beni gördüklerinde insanlar ben Bozüyük’te dolandım mutlu oldular. Sessiz kesimin sesiyim. O insanlarla beraber biz Allah izin verirse, Bozüyük’teki oy oranımızı nasip olursa Milliyetçi Hareket Partisi’nin yüzde olarak en fazla olacağını iddia ediyorum. Çünkü o insanlarda bir patlama var ki kendi içinden, kendinden ve özünden bir insanı görmek istiyorlar” dedi.

 

 

 

Konuşmaların sonrası 5 aday adayı birlik ve beraberlik içinde olacakları söyleyerek, fotoğraf çekindiler.

 

 

 

Son Güncelleme: 27.03.2015 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle