NEREDE HAREKET ORADA BEREKET

"Gelin Spor Yapalım, Obeziteyi birlikte aşalım obeziteye hayır, sağlıklı yaşama evet diyelim"

11 Mart 2014 Salı 07:26
1537 Okunma
NEREDE HAREKET ORADA BEREKET

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğümüzün birlikte düzenlemiş oldukları obezite ile mücadele hareketi ilimiz stadyumun da her iki kurumun çalışanları bir araya gelerek, Antrenörlerimizin eşliğinde ‘’Gelin Spor Yapalım, Obeziteyi birlikte aşalım obeziteye hayır, sağlıklı yaşama evet diyelim.’’sözleriyle sağlık yürüyüşü gerçekleştirerek kültür  fizik hareketleriyle streslerini ve fazla kilolarını sahalarda bırakıp, sağlıklı vücuda kavuşabilme mücadelelerini başlatmışlardır.

  İl Müdürü Lütfi Doyuk Sağlık içinde Yaşam oluşumunda yer alan antrenörlerimize ve ekibimize başarılar dileyerek, sporu bir yaşam tarzı haline getiren katılımcılara da teşekkür etmiştir.Tüm halkımıza ve kurum çalışanlarımıza hayatımızda spor da olsun diyerek bu tür etkinliklerimizde yer almaları davetinde bulunmuştur.


Son Güncelleme: 11.03.2014 07:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle