DERİN ÇİZGİLERİ YOK EDEN YÖNTEM

Genellikle cildini ve görüntüsünü önemseyen herkes her yaşta genç görünmenin hayâlini kurar.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Aralık 2023 Salı 10:37
124 Okunma
DERİN ÇİZGİLERİ YOK EDEN YÖNTEM

Genellikle cildini ve görüntüsünü önemseyen herkes her yaşta genç görünmenin hayâlini kurar.

Bazen cildinize ne kadar bakım yapsanız da yaşlanmak kaçınılmaz olur. Ancak cildinizdeki yaşlılık izlerini silebilmeniz sizin elinizde.Doğal yağlar cilt bakımında hem de saç bakımında çok sık kullanılır. Bazı doğal yağlar cilt hücrelerini kısa sürede yenileme etkisine sahip. Bu yağları düzenli olarak cilt bakımında kullandığınızda cildinizin genç kalmasına yardımcı olabilirsiniz. Özellikle cilt geceleri kendini daha hızlı biri şekilde yeniler. Bu yağları gece sürdüğünüzde daha etkili sonuçlara alabilirsiniz.

ARGAN YAĞI 

Argan yağı cilt için doğal bir nemlendirici görevi görür. Argan yağı ile cildinizin her zaman canlı, parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlayabilirsiniz.

Argan yağı, Omega-3, 6 ve 9 gibi yağ asitlerinin güç merkezi olarak kabul edilir. Bu yağ asitleri cildin bariyer fonksiyonunu iyileştirir, kuruluğu önler.

Argan yağı, ciltteki yaşlanma belirtilerini en aza indirir. Argan yağı özellikle cildinde sarkma meydana gelenler için harikalar yaratır. Tüm cilt tipleri için faydalı olan arga yağı, düzenli kullanımda tüm kırışıklıkları açar.

ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI 

E vitamini zengini doğal yağlar arasında yer alan üzüm çekirdeği yağı, cildi onarır ve cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur.

Üzüm çekirdeği yağı kırışıklık giderici yağ olarak da kullanılır. Üzüm çekirdeği yağı cilt için doğal bir nemlendirici görevi de görür.

  TATLI BADEM YAĞI 

Tatlı badem yağı hem cilt hem de saç bakımında çok sık kullanılır. Tatlı badem yağı E vitamini kaynağıdır. Cildi besler ve onarır.

Botoks etkisiyle cildi sıkılaştırır. Tatlı badem yağı, düzenli kullanıldığında cilt kuruluğunu giderir. Cildin pul pul dökülmesini engeller. Kırışıklıkların görünümüzü azaltır. Özellikle göz çevresi kırışıklıkları üzerinde çok etkilidir.

Tatlı badem yağını her gece uyku öncesi cilt bakımının son aşamasında masaj yaparak cildinize uygulayabilirsiniz.

KAYNAK: POSTA GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
çizgilerYağlarCiltBakım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle