ACI KOLEJİ MUHTEŞEM GÖSTERİLERE SAHNE OLUYOR

Bilecik'te eğitim hayatına girdiği ilk senesinde adından fazlasıyla söz ettiren Açı Koleji'nden muhteşem gösteri.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Nisan 2023 Cuma 11:53
34 Okunma
ACI KOLEJİ MUHTEŞEM GÖSTERİLERE SAHNE OLUYOR

Bilecik'te eğitim hayatına girdiği ilk senesinde adından fazlasıyla söz ettiren Açı Koleji'nden muhteşem gösteri.

Okulda eğitim gören yüzlerce anaokulu, ilk ve ortaokul öğrencileri okul bahçesinde birbirinden güzel onlarca etkinlikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı doyasıya kutladı.

Çizgi film karakteri kostümleri ile çocukları eğlendirenler, pamuk helva, patlamış mısır ve Osmanlı macunu ikram ettiler.

Çocuklar ayrıca, balon dartı, mini basketbol, bil bakalım oyunu, halat çekme yarışı, halka atma oyunu, sandalye kapma oyunu, çuval yarışı, parkur yarışması, yüz boyama, Pi yarışması, fen deneyleri ve robot yarışıyla birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar.

" Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum"

Açı Koleji kurucu Müdürü Zafer Bozkurt; "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasının 103. yıldönümünü ve Cumhuriyetimizin kurulması yolunda hayatlarını ortaya koyan Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını şükran ve minnet duygularımla anıyorum. Bu anlamlı günün ülkemiz ve dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmesini sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve kurucu mecliste görev yapan milletvekillerimizi şükranla ve rahmetle yâd ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclisteki tüm milletvekilleri ile şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin simgesi olan çocuklarımıza güzel bir gelecek umuduyla tüm dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 103. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle