ÖZEL SINAV KOLEJİ'NDE COŞKULU KUTLAMA

Özel Bilecik Sınav Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Nisan 2024 Pazartesi 11:45
51 Okunma
ÖZEL SINAV KOLEJİ'NDE COŞKULU KUTLAMA

Özel Bilecik Sınav Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

Özel Bilecik Sınav Koleji’nde düzenlenen etkinliklere Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Külhan, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, Hakim Ayşe Ediş Olgun, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hilal Kahveci, MÜSİAD Bilecik Temsilcisi Av. Emin Yağcı, TMMOB Orman Mühendisleri Odası Bilecik İl Temsilcisi Erbil Susaman ve Okul Kurucusu Ahmet Kolağası’nın katılımlarıyla gerçekleşti.

İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin etkinliklerinin yer aldığı bayram kutlamalarında öğrencilerin okuduğu şiirler, yaptığı dans ve gösteriler eşliğinde gerçekleşen tören velilerin yoğun katılımı ve beğenisiyle gerçekleştirildi.

İlkokul öğrencilerinin İngilizce ağırlıklı eğitimlerinin de meyvelerini verdiği İngilizce şiir ve danslar eşliğinde gerçekleştirdiği gösterilerini, 5. Sınıf öğrencilerinin 23 Nisan Oratoryosu takip ederken 3.sınıf öğrencilerinin Cumhuriyet Marşı gösterileriyle duygusal anlar yaşatmasıyla son bulan bayram etkinlikleri coşkuyla kutlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle