PAZARYERİ'NDE ULAŞIM SORUNLARI ÇÖZÜLMEYE DEVAM EDİYOR

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde ulaşım sorunları hız kesmeden çözülmeye devam ediyor.

05 Ağustos 2016 Cuma 03:42
612 Okunma
PAZARYERİ'NDE ULAŞIM SORUNLARI ÇÖZÜLMEYE DEVAM EDİYOR

     Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde ulaşım sorunları hız kesmeden çözülmeye devam ediyor.  

 

 

        Pazaryeri halkının isteği üzerine Dereköy nyurdu ayrımında bulunan tehlikeli kör noktada çalışmalar başlatıldı.  Yapımına başlanan Dereköy Günyurdu ayrımındaki kör noktada hızla çalışmalar devam ederken alt malzeme ve silindir çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Konu hakkında açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Pazaryerinin uzun yıllardır birikmiş sorunlarını çözmenin mutluluğunu ve haklı gururunu yaşadığını belirtti.

 

 

      Sözlerine devam eden Yalçın, ”Göreve geldiğimizden bu yana Pazaryeri’nin en önemli sorunlarını  yani 30-40-50 yıllık sorunları için  gayret gösteriyoruz. Bunlardan Ahı dağı yolu, imar planları ,kavşak ve bölünmüş yol projesi ,kör noktaları,alt yapı hizmetlerini örnek olarak sıralayabiliriz.  Her zaman birinci önceliğimiz ulaşım oldu. Eğer bir yere ulaşabiliyorsanız  o yerin güzelliklerini görebiliyorsunuz. Bizim Pazarcığımız da her yönden güzelliklere sahip. Hedefimiz Pazaryeri Belediyesi’nin 100. Yılı olan 2018 yılında Pazaryeri’nin  hem batı hem de doğu kısmındaki yol sorununu çözmektir.

 

 

   Halkımız bize bu desteği vermeye devam ettiği sürece halkımızla birlikte  Pazaryeri'ni geliştirmeye değiştirmeye devam edeceğiz. Hem demokrasi nöbetlerini tutmaya  hem de yatırımlara devam ediyoruz. Her zaman dediğimiz gibi hep birlikte başaracağız, Pazaryeri kazanacak” dedi.

Son Güncelleme: 05.08.2016 03:42
Anahtar Kelimeler:
BİLECİK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle