KÜLTÜR MERKEZİNİN TEMELLERİ ATILDI

Bozüyük’te yıkılan site binasının yerine yapılacak Kültür Merkezi Binası’nın beton dökme çalışmaları başladı.

14 Haziran 2014 Cumartesi 07:12
1014 Okunma
KÜLTÜR MERKEZİNİN TEMELLERİ ATILDI

   Bozüyük’te yıkılan site binasının yerine yapılacak Kültür Merkezi Binası’nın beton dökme çalışmaları başladı.

 Kasımpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yıkılan eski site binasının yerine yapılması planlanan Kültür Merkezi Binası’nın hafriyat çalışmalarının ardından bina alanında zemin iyileştirme çalışmaları yapıldı. Zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte beton atılmasına geçilen çalışmalar hızla ilerliyor.

 

 Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın yapımına büyük önem verdiği Kültür Merkezi binası toplamda 2.366 m² olarak planlanırken binanın zemin katında açık alan ve kafeterya, nikah salonu ve hazırlık odaları ile tuvaletler, 1. katında meclis toplantı salonu, idari ofisler ve tuvaletler, 2. Katında sahne, hazırlık odaları, tuvaletler ve 3. Katında da asma katlı, yaklaşık 500 kişilik bir konferans salonu yer alacak.

 

Son Güncelleme: 14.06.2014 07:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle