BAŞKAN BAKICI OTOGARI ZİYARET ETTİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Mayıs ayında hizmete giren ve yoğun olarak kullanılan Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziyaret etti.

14 Haziran 2014 Cumartesi 07:18
929 Okunma
BAŞKAN BAKICI OTOGARI ZİYARET ETTİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Mayıs ayında hizmete giren ve yoğun olarak kullanılan Şehirlerarası  Otobüs Terminali’ni ziyaret etti.


Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Başkan Yardımcıları ile birlikte otogara yaptığı ziyarette bina içerisinde ve dışarısında incelemelerde bulundu. Başkan Bakıcıilgi personele vatandaşlara daha iyi bir hizmet verebilmek amacıyla uygulamada yaşanan bazı eksiklerin acilen giderilmesi konusunda talimat verdi. Ayrıca otogarın çevresinde bulunan yeşil alanlarda da daha estetik ve yeşil bir görünüm elde edilmesi amacıyla peyzaj tasarım çalışmalarına başlandı.

Son Güncelleme: 14.06.2014 07:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle