BAŞKAN BAKICI “BABA AİLE BİRLİĞİNİ SAĞLAYAN ROL MODELDİR”

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Babalar Günü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında babaların hayatımızda ayrı bir anlamı olduğunu vurgulayarak onların, tükenmeyen bir sevgilerini ve saygıları ile sevdiklerini, kendilerine manen ihtiyaçları olduğunu söylemekten hiçbir zaman çekinmeyeceklerini belirtti.

14 Haziran 2014 Cumartesi 08:20
766 Okunma
BAŞKAN BAKICI “BABA AİLE BİRLİĞİNİ SAĞLAYAN ROL MODELDİR”

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Babalar Günü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında babaların hayatımızda ayrı bir anlamı olduğunu vurgulayarak onların, tükenmeyen bir sevgilerini ve saygıları ile sevdiklerini, kendilerine manen ihtiyacları olduğunu söylemekten hiçbir zaman çekinmeyeceklerini belirtti.

 Bakıcı, “babalar; güveni, anlayışı, ilkeli olmayı, doğru yaşam yolunu göstermeyi, iyi örnek olmayı, yönlendirmeyi ve otoriteyi temsil eder. Bizler babalarımızdan; doğruluğu, dürüstlüğü, erdemliliği, bilgeliği, yetkinliği sevgileri ve şefkatleri ile harmanlanmış olarak aldık. Ve babalarımız; hayranlığın, örnek olmanın, olumsuzluklar karşısında güçlü ve dayanıklı olmanın, asaletli, onurlu ve özgür olmanın timsali oldular” diyen Başkan BAKICI, “Baba, özellikle toplumumuzda; aile birliğini sağlayan, onu temsil eden, milli ve manevi değerlerimizin paylaşılmasını, korunmasını ve geleceğe taşınmasını sağlayan rol modeldir. Ve her çocuk, annesinin sevgi ve şefkat pınarından beslendiği gibi, babasının da sevgi ve bilgelik pınarından beslenir. Türk örf ve adetlerinde ailede babanın merkezi bir konumu vardır. Bu duygu ve düşüncelerle; sevgisini her zaman yüreğimizde hissettiğimiz babaların bu mutlu gününü kutluyor, hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Son Güncelleme: 14.06.2014 08:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle