KAPALI PAZAR YIKANARAK TEMİZLENDİ

Bozüyük Belediyesine ait kapalı pazar yeri yıkanarak genel temizlik yapıldı.

27 Mayıs 2020 Çarşamba 12:13
141 Okunma
KAPALI PAZAR YIKANARAK TEMİZLENDİ


    Bozüyük Belediyesine ait kapalı pazar yeri yıkanarak genel temizlik yapıldı.


 Küresel salgın nedeni ile vatandaşlara her gün hizmet vermeye başlayan belediye kapalı pazaryeri bayram süresince uygulanan ulusal sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile kapanırken Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bu durumu fırsata çevirerek kapalı pazarda genel temizlik çalışması yaptı.

Dip köşe yapılan genel temizlik çalışmasında yerler süpürge aracı ile süpürülerek, ızgara temizliği, cam, kapı ve terazi temizliği yapılarak yerler yıkandı.

  İlçe genelindeki temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren belediye temizlik ekipleri halk sağlığının önemine dikkat çekerek düzenli aralıklarla yapılmakta olan kapalı pazar temizliğinin bundan sonra da düzenli olarak devam edeceğini belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle