İTFAİYEDEN YILAN OPERASYONU

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kalorifer kazan dairesinde görülen yılan İtfaiye ekipleri tarafından yakalanarak doğaya bırakıldı.

18 Temmuz 2014 Cuma 05:16
1446 Okunma
İTFAİYEDEN YILAN OPERASYONU

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kalorifer kazan dairesinde  görülen yılan İtfaiye ekipleri tarafından yakalanarak doğaya bırakıldı.

 

 

Belediye personeli tarafından fark edilen yılan İtfaiye Müdürlüğü’ne haber verilmesinin ardından, kimseye zarar vermeden etkisiz hale getirildi.  Yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılan İtfaiye Müdürlüğü personelince yakalanarak güvenli bir şekilde kutu içerisine yerleştirildi. Ardından şehir dışına çıkartılan yılan doğal ortama bırakıldı. Hava sıcaklıklarının artışı ile bu tür olaylarla karşılaşılabileceğini belirten yetkililer doğanın dengesini korumak adına onları doğal yaşam ortamlarına bıraktıklarını belirttiler. Yetkililer ayrıca vatandaşların bu tür olaylarla karşılaştıklarında kendilerini tehlikeye atmadan ilgili yerlere haber vermelerini istediler. 

 

Son Güncelleme: 18.07.2014 05:16
Anahtar Kelimeler:
BelediyeBozüyük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle