HAMAM HİZMETE GİRDİ

Bilecik'in Söğüt ilçesinde belediye tarafından yapımına başlanan hamam tamamlanarak hizmete açıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Şubat 2024 Çarşamba 12:06
409 Okunma
HAMAM HİZMETE GİRDİ

Bilecik'in Söğüt ilçesinde belediye tarafından yapımına başlanan hamam tamamlanarak hizmete açıldı.


 

Söğüt'te 2018 yılı ağustos ayında "Hamam İkmal Projesi" çerçevesinde yapımına başlanan hamam hizmete açıldı. Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, yapım aşamasıyla bilgi aktararak, ‘’2018 yılı Ağustos ayında yapımına başlanılmış olan hamam yapım işinin belediye olarak devraldığımızda yüzde 50’lik kısmı tamamlanmıştı.

Bilindiği üzere hamam, Türk toplumunda kültürel bir olgu olup bu olgu ceddimizin elinde yüzyıllarca ayakta kalacak sanatsal değerlere dönüşmüştür. Bu itibarla, 'Hamam İkmal Projesi’nin sözleşmesi yapıldı. Tüm eksikleri tamamlandı. Fitness salonu büyütüldü, ilçemize yakışır bir hale getirildi ve işletmeye açıldı. Söz verdik, yaptık’’ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
HamamHizmeteGirdi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
manyakmısıznız siz 2024-02-14 20:30:36

siz manyak mısınız hamam 2 yıldır çalışıyor biz banyo yapıyoruz sen hamam açıldı demişsiniz dünyadan hiç haberiniz yok aldığını reklam paraları boşuna gitmesin diyemi haber yaptınız yoksa

banner22

resim yükleresim yükle