GERÇEK SİYASETÇİ VEDAT KAZICI

Cumhuriyet Halk Partisinin Bilecik'te Tek Kalesi Olan Gölpazarı İlçesinin Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Siyaseti değil futbolu seçti.

24 Şubat 2014 Pazartesi 14:12
2154 Okunma
GERÇEK SİYASETÇİ VEDAT KAZICI

Geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik'e geldi. 

 Bilecik ili genelinde tek CHP Belediye Başkanı olan Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı dün siyaset yerine futbolu tercih etti. Partisinin Genel Başkan Yardımcısının geldiği bir günde Bayırköy ziyaretine katılan Vedat Kazcı Tekin’in Bilecik ziyaretlerinde bulunmadı. Kazıcı İlçesinin ve aynı zaman belediyesinin takımı olan Gölpazarı Belediye Spor maçını izledi. Böylece gerçek bir siyasetçi olduğunu kanıtlamış oldu. 

 Bilecik Edebalispor’un 1-0 yendiği maçta Gölpazarı Belediyespor’un Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) çıkma hayalini tükenmiş oldu. Maçı izleyenler arasın Vedat Kazıcı'nın yanı sıra Gölpazarı Kaymakamı Cevdet Bakkal, Gençlik Spor ve İl Müdürü Lütfi Doyuk, Gölpazarı İl Genel Meclis üyesi Turgay Yılmaz, CHP Gölpazarı İlçe Başkanı Abdullah Hünkar, ASKF Başkanı Nusret Tosun, Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ve çok sayıda spor sever katıldı.

Son Güncelleme: 24.02.2014 14:12
Anahtar Kelimeler:
VedatKazıcı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle