FATİH BAKICI EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLANGICI İÇİN MESAJ YAYINLADI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

16 Eylül 2014 Salı 04:16
1981 Okunma
FATİH BAKICI EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLANGICI İÇİN MESAJ YAYINLADI
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.
Belediye Başkanı Bakıcı mesajında; “Biliyoruz ki milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için birinci şart eğitimdir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Çünkü iyi yetişmiş, ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatında önemli bir yeri olan İlköğretim, devamı gelecek uzun bir yolun başlangıcıdır. İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye’nin yolu da eğitimden geçmektedir. Bu nedenle çocuklarımızın başarılı bir şekilde eğitimini gerçekleştirmek için hep beraber gayret edeceğiz” dedi. Mesajında ayrıca tüm öğrencilerin ve eğitimcilerin ilköğretim haftasını kutlayan Başkan Bakıcı, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının milletimize hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Son Güncelleme: 16.09.2014 04:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle