BOZÜYÜK’TE KARADENİZ RÜZGÂRI ESİYOR

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde ilk kez Karadenizliler Derneği tarafından “1.’inci Hamsi ve Yöresel Ürünler Festivali” düzenleniyor.

09 Mart 2017 Perşembe 11:05
630 Okunma
BOZÜYÜK’TE KARADENİZ RÜZGÂRI ESİYOR

   Bilecik’in Bozüyük ilçesinde ilk kez Karadenizliler Derneği tarafından “1.’inci Hamsi ve Yöresel Ürünler Festivali” düzenleniyor.  

 

 

     Cumhuriyet meydanında düzenlenecek festivalle ilgili olarak açıklama yapan Dernek Başkanı Kısmet Turan, tüm Bozüyük halkını festivale davet etti. Dernek Başkanı Kısmet Turan, “Dernek olarak 8-12 Mart tarihleri arasında Karadenizliler Derneği olarak Bozüyük Belediyesi ve Kent Konseyinin de katkılarıyla “1.’inci Hamsi ve Yöresel Ürünler Festivali” düzenliyoruz. 5 gün boyunca devam edecek festivalimizde yöremize özgü ürünler stantlardaki yerlerini alacak.

 

 

    Pazar günü ise yanında yöremize özgü bir ürün olan kuymak ile birlikte bir ton hamsi vatandaşlarımıza ikram edilecek. Festival boyunca Bozüyük halkı horon, kemençe ve sanatçılarımıza doyacak. Ben tekrar tüm Bozüyük halkını ve hemşirelerimizi festivale davet ediyor şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. Katkılarından dolayı Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ve Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli’ye ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 09.03.2017 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle