BAŞKAN KEPEZ, "HAKKIMI ASLA HELAL ETMİYORUM"

Bilecik’in İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez Türk siyasi tarihine ''postmodern darbe'' olarak geçen 28 Şubat'ın 25'inci yıl dönümüne ilişkin açıklama yaptı. Kepez yaptığı açıklamada kendisinin de 28 Şubat mağduru olduğunu ifade ederek, “Zulmü yapanlara, destek olanlara hakkımı asla helal etmiyorum. Hesap günü hesaplaşmak üzere” ifadelerini vurguladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
01 Mart 2022 Salı 12:22
264 Okunma
BAŞKAN KEPEZ, "HAKKIMI ASLA HELAL ETMİYORUM"

Bilecik’in İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez Türk siyasi tarihine 'Postmodern Darbe' olarak geçen 28 Şubat'ın 25'inci yıl dönümüne ilişkin açıklama yaptı. Kepez yaptığı açıklamada kendisinin de 28 Şubat mağduru olduğunu ifade ederek, “Zulmü yapanlara, destek olanlara hakkımı asla helal etmiyorum. Hesap günü hesaplaşmak üzere” ifadelerini vurguladı.

Kepez sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “ Ülkemiz insanının üstüne çöken kabus. Demokrasi, insan hakları, din, vicdan, fikir hürriyeti savunucularının sınıfta kaldığı ve cicili bücülü sözlerinin iflas ettiği gün. Sandıktan çıkan millet iradesine, meclisin duvarında yazılan ‘Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ sözüne ve söyleyenine rağmen hazımsızlık çeken bir güruhun bağırsak gürültüsü. Binlerce insanın eğitim ve öğretim hakkının elinden alındığı yine binlerce insanın kamu görevinden atıldığı, başörtülü kızların yerlerde sürüklendiği, birçok insanımızın psikolojik travma geçirdiği, aile yuvalarının yıkıldığı, gerekirse silah kullanırız diye böğüren yaratıkların kol gezdiği bir Türkiye.

Şimdi, açık kapalı herkesin özgürce yaşadığı, cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yapılan reformlarla insanımızın hak ettiği değerleri kazandığı bir Türkiye. Geçmişte yapılan bu zulmü unutmadan ileriye daha ileriye gitmek için elimizdeki kazanımları kaybetmeden, bir olmak, diri olmak zamanı. O zaman bu zulmü yapanlar şimdi bizleri saf yerine koyarak bizden öne geçip, süslü ve güya insancıl sözlerle, gerekirse ayet hadis okuyarak kandırmaya çalışabilirler. Müslüman feraset sahibi olup asla aldanmamalıdır” ifadelerini kullandı.

Başkan Kepez sözlerini İbrahim suresinin 51’inci ayetiyle bitirerek, “Bir 28 Şubat mağduru olarak bu zulmü yapanlara, destek olanlara hakkımı asla helal etmiyorum. Hesap günü hesaplaşmak üzere ‘Allah hesabı en hızlı görendir” ifadelerine yer verdi.

(SÇ-

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle