BAŞKAN BAKICI YEREL VE ULUSAL MEDYA KURULUŞLARINDA GÖREV YAPAN GAZETECİLERİN BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Türk Basınında sansürün kaldırılışının 106. Yıl dönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında yerel ve ulusal medya kuruluşlarında görev yapan gazetecilerin “Basın Bayramını” kutlayarak “Özgür, bağımsız ve tarafsız basın, demokrasinin çok seslilik ilkesi ve özgürlük anlayışının yaşama geçirilmesinde büyük öneme sahiptir “dedi.

24 Temmuz 2014 Perşembe 04:24
761 Okunma
BAŞKAN BAKICI YEREL VE ULUSAL MEDYA KURULUŞLARINDA GÖREV YAPAN GAZETECİLERİN BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Türk Basınında sansürün kaldırılışının 106. Yıl dönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında yerel ve ulusal medya kuruluşlarında görev yapan gazetecilerin “Basın Bayramını” kutlayarak “Özgür, bağımsız ve tarafsız basın, demokrasinin çok seslilik ilkesi ve özgürlük anlayışının yaşama geçirilmesinde büyük öneme sahiptir “dedi.Mesajında basın kuruluşlarının özgür, tarafsız ve objektif bir şekilde görevlerini yaparken ülke menfaatlerini, kamusal düzeni, toplumsal dinamikleri ve meslek ahlakını ön planda tutarak sorumlu bir yayıncılık anlayışıyla çalışmaları gerektiğini vurgulayan Başkan Bakıcı, “Basın özgürlüğü, düşünce ve ifade özgürlüğünün en önemli biçimidir. Bu çerçevede basınımızın ve basın çalışanlarının her türlü baskı ve tehditten uzak çalışmalarını sağlamak, demokrasimiz için vazgeçilmez bir görevdir. Basın mensuplarımızın üstlendikleri görevin öneminin bilinci içerisinde, özgürlük ve sağ duyularından ödün vermeden hareket ederek kamuoyunu aydınlatmayı ve gerçekleri yansıtmayı sürdürmelerini temenni eder, görevleri başında hayatlarını kaybeden tüm basın mensuplarımıza da Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

Son Güncelleme: 24.07.2014 04:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle