YOLUN AÇIK OLSUN TOSUN

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2128 Okunma
YOLUN AÇIK OLSUN TOSUN
;nbsp;Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker Demokrat Parti'sinde beraber çalışıp yol arkadaşlığı yaptığı Nusret Tosun'a yolu açık olsun dedi. Demokrat Partisinde 10 sene İl Başkanlığı yapan adı Demokrat Parti ile bütünleşen Nusret Tosun Ak Parti'den Belediye Meclis üyeliği için başvuru yapmıştı. MHP Milletveki Bahattin Şeker'in bu başvuru sonrası eski İl Başkanı için neler diyeceği merak konusu haline gelmişti. Dün Şeker'e sorduğumuz soruda Nusret Tosun Ak Parti'den Belediye Meclisine başvuru yaptığını ve bunun hakkında birşey söylemek istermisiniz sorusu üzerine Şeker; ;quot;Yolu açık olsun;quot;dedi.
;nbsp; Bilecik Demokrat Parti'den ;nbsp;İl Başkanı seçildikten sonra Ali ünal'a hayırlı olsun ziyaretine giden Şeker ve Şensoy'a Engin Arar eski Genel Başkanlarını Süleyman Soylu'nun Ak Partiye geçmesinin ardında tepki olarak resmini çarpı atıldığını belirtmişti. Nusret Tosun Ak Parti'ye geçmesinin artında onun'da resmine tepki olarak çizgi atılıp atılmayacağı merak konusu haline geldi.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle