POLİS MEMURU EVİNDE öLÜ BULUNDU

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2449 Okunma
POLİS MEMURU EVİNDE öLÜ BULUNDU

Bilecik'te İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapmakta olan Polis Memuru evinde ölü bulundu. Polis Memuru Serkan C. Epilepsi hastasıydı. Bir Buçuk yıldır Bilecik'te görev yapmakta olan Polis Memuru Ankara'nın Polatlı ilçesinden olup 30 yaşında ve nişanlıydı.

Dün gece nöbetten çıkan Serkan C. evine gelerek istirahata geçti. Sabah saatlerinden bu yana Nişanlısı kendisine ulaşmaya çalışsa da başarılı olamadı. Bunun üzerine endişelenen Nişanlısı Serkan C.'in arkadaşlarını arayarak ;lsquo;'Sabahtan beri Serkan'a ulaşamıyorum. çok merak ediyorum'' dedi. Bunun üzerine arkadaşları ve komşuları Pet Şişe yardımı ile evin kapısını açıp içeri girdi. İçeri girdiklerinde yerde yatan Serkan C.'i gören arkadaşları şok oldu. ;nbsp;Hemen 112 Acil ekiplerini arasalar da geç kalınmıştı. Epilepsi hastası Serkan'ın yattığı yerin her tarafında kusmuk bulunuyordu. Sağlık ekiplerinin verdiği bilgiler de, Serkan C.'in nöbet geçirdiği ve kusma esnasında nefes alamıyarak boğulduğu söylendi. Olay yerine gelen Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp özüdoğru ise açıklamasında ; ;lsquo;'Trafik de çalışan bir Polis Memurumuzdu. Doktor ve Savcı gelerek olay yeri incelemelerini yapacaklar. Gündüz evde yalnızmış ve sağlık memurlarının verdiği bilgiye göre hastalığı bulunuyormuş. Şüpheli bir durum yok. Başımız Saolsun'' dedi.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Anahtar Kelimeler:
PolisBULUNDUölüMemuru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle