DIŞARIDAN ÇAKMA ADAY GETİRMEYİN

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1858 Okunma
DIŞARIDAN ÇAKMA ADAY GETİRMEYİN

BİLECİKLİ KARDEŞLERİM ŞUNU BİLSİNLER Kİ BU KUTSAL GöREV ANLAYIŞIMIZ BİZİM ALDIĞIMIZ KüLTüR VE YETİŞME TARZIMIZIN DOĞRULUĞUNUN PARALELİNDE OLAN DEĞERLERDİR. BİZ BİLECİKLİYİZ, HER MANADA HER ORTAMDA Hİç KİMSEYİ öTEKİLEŞTİRMEDEN DOĞRUYU SAVUNUR YANLIŞI KİM YAPARSA YAPSIN KARŞISINDA OLURUZ. VE SES çIKARTMAMIZDAKİ BU NEDENLER ANLAYIŞIMIZIN SONUCUDUR.BİLECİK AK PARTİ BELD BAŞK ADAY ADAYLIĞIM MEMLEKETİME OLAN HASRETİMDEN, SEVGİMDEN VE MEMLEKETİME HİZMET ETME AŞKIMDAN öTüRüDüR. O NEDENLE AK PARTİ GENEL MERKEZİMİZİN SAYIN BAŞBAKANIMIZIN TERCİHİ İSE BİZE EMİRDİR AMA ŞUDA BİLİNSİN Kİ NE BİR KAç öNCEKİ SANAL VE TARAFLI YAPTIRILAN ANKETLERE İTİBAR EDERİM NEDE SON DAKKA çIKARTILAN KUKLA ADAYLARA İTİBAR EDERİM. BURDAN TEKRAR SöYLEMEK İSDERİM Kİ TEŞKİLAT MENSUPLARININ SEçİMİNDE Hİç BİR BASKI VE DAYATMA OLMASA İDİ GAYET DEMOKRATİK BİR TEMAYüLüN OLACAĞI KESİNDİR AMA NE YAZIK Kİ SAYIN VEKİL POYRAZ BEY SAYIN İL BAŞKANI RAMAZAN KURTULMUŞ BEY VE DE ;nbsp;MERKEZ İLçE BAŞK SAYIN YILDIRIM BEYİN BU MANADA YAPTIKLARI DAYATMALARI KABUL ETMİYORUM VEDE KINIYORUM.

BİLECİK BELEDİYE BAŞKLIĞINA BU 6 CESUR ARKADAŞIMIZIN DIŞINDA BİRİNİN DAYATILMASINIDA KABUL ETMİYORUM RESMEN ADAY ADAYI OLAN BU 6 ARKADAŞIMIN İçİNDEN çIKACAK ADAYA SONUNA KADAR DESTEĞİM TAMDIR.BUNDAN BAŞKA çAKMA ADAY GöSTERİLİRSE DESTEKLEYEMEYECEĞİM BU BİLİNE.

İbrahim Yılmam aşağıdaki soruların cevabını istiyor.. 1:Ak Parti Bilecik İl Başkanlığına tahsiz edilen Passat marka araç alınırken kaça alındı satılırken teşkilat yada genel merkez bilgilendirildi mi?Hurda niyetine mi ? ikinci el diye mi ? kaça satıldı ?;nbsp; 2:Parti Liderimize ters ve en sert konuşmalarda bulunan Sn.Recep Dindar sizin iş ortağınızmıdır?Bu kişi devletten hangi tür işler almaktadır ? Resmi bir birlikletiliğiniz var mı ? 3:Ramazan Kurtulmuşun imam yeğeni varmıdır ? varsa bu yeğeni ;nbsp;tarihi camilerden halı vs çalınması olayında Cumhuriyet Başsavcılığındaki dosyada adı varmıdır ? 4:Eski Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım Disk'e üyemidir ? Sayın Vekilin akrabasımıdır ? bu kişi neden İl Genel Meclis'ine aday gösterilecektir ? 5:Eski Merkez İlçe başkanı Serkan Yıldırım yemek parası diye benden 5000TL para istedi.Bunu neye dayanarak istedi ? Ayrıntılar İçin Videomuzu İzleyin

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Anahtar Kelimeler:
AkpİbrahimYılmam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle